franciaágy
franciaágyfranciaágyfranciaágy

Malta franciaágy

170000 Ft

Malta franciaágy az igazi pihentető alvásért…

Kategória: Címke:

Leírás

Malta franciaágy, a szerelem privát szigete

Minden vágyak helyszíne, a tökéletes pihenés és kényelem központja. Mi más is juthatna eszünkbe a Malta franciaágy láttán, mint Málta, ez a csodálatos szigetország, a világhírű törpeállam Dél-Európában?! De ez a bútor sokkal több egy szimpla turistaparadicsomnál, a Malta franciaágy egy luxushotel kényelmét repíti a hálószobádba, méghozzá hosszú évek tartós, hűséges társaként. Alakítástok ki hálószobátokból a legcsodálatosabb vakációitok hangulatának megfelelő enteriőrt, hozzátok létre otthonotokban a szerelem privát szigetének atmoszféráját!

Ez a franciaágy valóban a szerelem szigete lehet otthonotokban, egy olyan romantikaközpont, amely nemcsak az éjszakáitokat, de a mindennapjaitokat is bearanyozza majd. Homokszínű eleganciájával, puhaságával, mégis tökéletes tartást és a megfelelő alváshoz szükséges keménységet biztosító matracaival igazán praktikus és szerethető bútor, amely valóra váltja minden álmotokat. Persze csak a szépeket, azokat, amelyek a hálószobai romantika, a meghitt pillanatok melegséget okozó, gyakran felhevült érzéseit keltik fel bennetek.

Ráadásul a Malta franciaágy nemcsak izgalomfokozóként, hanem az együttléteteket még tovább emelő, javító együtt alvások helyszínűül is telitalálat, hiszen kialakításának aés matracának köszönhetően nem keltek majd fel egymás mocorgására. A bújásfokozó és forgolódásbiztos szerelemsziget tehát a maximális alvásélményt nyújtja majd számotokra. Az ébren töltött percek örömeit pedig a finom eleganciával kialakított, dizájnmagazinokból ismert forma- és stílusvilág fokozza majd. Ez az ágy ugyanis bármely lakberendező álma lehet, egy csodálatos hálószoba elengedhetetlen ékszere.

Legyen tehát csakis a Tiétek a Malta franciaágy, Ti pedig egymáséi a szerelem e lenyűgöző szigetén! Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy azonnal lecsapjatok erre az ajánlatra. Malta franciaágy ugyanis, ahogyan aEurópa piciny ékszerdoboza, azaz Málta is, csupán csak egy van! Ez az egyetlen darab érkezett ebből a lenyűgöző bútorból, érdemes tehát azonnal dönteni és mihamarabb kapcsolatba lépni velünk! Munkatársaink várják hívásotok, vagy még inkább személyes látogatásotokat! Próbáljátok ki bemutatótermünkben a MALTA kényelmét, garantáltan rabul ejt majd Titeket is! Éljétek át egy luxushotel kényelmét, a csodálatos nyári éjszakák forróságát, a vakáció felfokozott hangulatát a mindennapjaitokban, otthon, a Ti saját, személyre szóló, privát szerelemszigeteteken!

Méret: 185×210

elérhetőségünk

 

X