sarokgarnitúra
sarokgarnitúrasarokgarnitúra

Muster sarokgarnitúra

269900 Ft

Relax fejtámlás, balos állású sarokgarnitúra, ágyazható funkcióval szerelve. mérete: 225 x 245

Vidám színével kedves színfoltja lesz otthonunknak, mely hibátlan kényelemmel párosul. Minőségi szövet anyaga ellenáll az idő megpróbáltatásainak. Nagyszerű kialakítása, háttámláinak dőlés szöge tökéletesen harmonizál a többi részével. Relax fejtámlái még fokozzák különlegességét, megjelenését Króm lábai kecsesen jelennek meg a bútor alján, amitől kifogástalan támaszkodása van, megágyazott formájában is stabil.

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Muster sarokgarnitúra, egy igazi remekmű

A Muster jelentése a német nyelvben az: minta. A musterwerk pedig remekművet jelent. Hát mi más is lehetne a neve ennek a csodálatos mestermunkának, mint MUSTER!? Ez a kanapé pontosan azt nyújtja, amit a neve takar: a tökéletességet. Muster sarokgarnitúra a bútorok királya, mintha csak a vörös szőnyegen jelennél meg egy tökéletes ruhában, a tökéletes kiegészítőkkel. Éppen ilyen lesz ez a kanapékomplexum az otthonodban, hiszen a sarokgarnitúra pontosan a Te igényeidre van szabva.

Ez a piros, relax hát- és fejtámlákkal rendelkező, ágyazható, ágyneműtartós kanapécsoda olyan egyedi bútordarab, amelyet a hollywood-i dizájnerek, a tökéletes filmeket tökéletes díszleteit összeállító profi lakberendezők is azonnal meg akarnak szerezni.

Muster sarokgarnitúra a tökéletes bútor, ha a legkiemelkedőbb stílusú és minőségérzékű otthonteremtők közé akarsz tartozni. Ráadásul, mint az a sarokkanapé funkcióiból is kitűnik, ez a darab nemcsak küllemében, hanem tulajdonságaiban is mestermunka. A sarokgarnitúra funkciói ugyanis lehetővé teszik, hogy nemcsak egy csodálatos érzékkel berendezett otthon díszletvilágába repítsen, hanem nagyon is praktikus, és a mindennapokban alkalmazható bútort vigyél haza.

Ezen a kanapén nemcsak az elegáns vacsora partik, hanem a több napos családi, baráti összejövetelek élvezhetővé válnak, hiszen vendégeid bátran a Te otthonodban is éjszakázhatnak. Méghozzá a Muster sarokgarnitúra a tökéletes kikapcsolódás és pihenés melegágyaként szolgálja majd, hogy elnyerd az év vendéglátója címet!

Csakhogy a Muster sarokgarnitúra egy olyan bútor, amely most csak nagyon rövid ideig érhető el kínálatunkban! …Ezen a különleges, valóban figyelemfelkeltő áron. Éppen ezért nem érdemes sokáig habozni, indulj el azonban a Te otthonod vörös szőnyegéért, vidd haza még ma a MUSTER-t! De legalábbis lépj velünk kapcsolatba miharamabb, áraink és az általunk kínált luxusbútorok minősége miatt ugyanis biztosra vesszük, hogy a  sarokgarnitúra nem marad sokáig készleten.

Légy Te az az egy, akinek ez az igazi mestermunka. A tökéletesség pihe-puha szobra az otthonába kerül, s éveken át élvezheti majd a luxust, amelyet a német precizitással megalkotott olasz dizájn nyújt!

Méret: 225×245

X