Micky sarokgarnitúra
Micky sarokgarnitúraMicky sarokgarnitúra

Micky sarokgarnitúra

199900 Ft

Nagyon letisztult ágyazható és relax fejtámlákkal szerelt sarokgarnitúra!

Harmonikus visszafogott megjelenése, eleganciát sugall. Pompás bársonyos külsője sokak kedvence, mely igen jól illik sötét színéhez. Színe és formájának stílusa könnyedén illeszkedik minden környezethez. Megállja helyét egy nagy nappali, vagy kisebb lakás tereiben is. Ágyazható tulajdonsága a praktikát és könnyen kezelhetőséget előnyben részesítők ajándéka. Biztos támaszkodását króm lábainak köszönheti.

Leírás

Micky sarokgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve.

Bársonyos megjelenése egyedülálló minőségi szövet anyagából adódik, mely amellett, hogy finom és puha érzést nyújt számunkra, egy igazán erős minőségi anyag. Kopás és időtállóságát tekintve kifogástalanul bizonyított. Ülőfelületének tartásáról a habszivacs tömítés gondoskodik, mely úgyszintén egy tartós és megbízható összetétel. A deformáltságtól, megsüppedt állapottól nem kell tartanunk. Fekete színe elsőre komornak tűnhet, ám biztosan állíthatom van előnye sötét színének.  Bársonyossága kölcsönöz számára egy kis koptatott árnyalatot, mely tompít a sötétebb színvilágán és esetleges komorságán. Mindemellett világosabb padlón, falszínek mellett, halvány színű szőnyegen kiemelkedően jól mutat. A Micky sarokgarnitúra formája klasszikusnak mondható, természetesen emellett sokkal több rendkívüli tulajdonsága van még.

Mérete tökéletes akár kisebb lakások központi helyeként,

vagy nagyobb házak nappalijának ékszereként is tündökölhet. Csodálatosan körbejárható, magas króm lábain biztosan támaszkodik, ami fontos gyermekes szülök körében. Ráadásul a króm dizájn kiemeli kellemes sötét árnyalatát. Az alatta lévő padló felszínét a háziasszonyok nagy örömére könnyedén és kényelmesen átlehet törölni.

Készlet erejéig várjuk áruházunkban! elérhetőségünk

X