Akció!
Minera sarokkanapé, ágyazható és ágyenműtartós
Minera sarokkanapé, ágyazható és ágyenműtartósMinera sarokkanapé, ágyazható és ágyenműtartós

Minera sarokkanapé, ágyazható és ágyenműtartós

229990 Ft

Erős szövetből készült sarokkanapé, ágyazható és ágyneműtartós kivitelben. Króm lábai nagyon stabilan tartják a bútort. Az árukészletünk folyamatosan változik, hétvégén is nyitva vagyunk! A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Leírás

Ágyazható és ágyneműtartós sarokkanapé – ülőgarnitúra, zsákszövet huzattal, kényelmes kialakítással.

Nagyon kellemes ülőfelülettel és kimagaslóan tartós szövettel kárpitozva.

Annyiszor láttam már eladóként a pomázi outletben , hogy a vásárlóink igazán kedvelik a letisztult, egyszerű formákat, színeket, funkciókat.

Jelenleg egy olyan bútorról kezdtem el írni nektek amit nagyon kedvelnek a vásárlók…., hogy miért mindjárt leírom pontosan.

Miért is keresünk kanapét, ülőgarnitúrát, sarokkanapét, fotelt, minden olyan bútort ami kényelmünket fokozza a hétköznapjainkban? Persze mert szeretnénk egyszerűsíteni életünket, hogy erre ne legyen gondunk hova ülünk esténként, éppen mennyire nyomja a hátsónkat, vagy ha jön valaki hozzánk hol foglal majd helyet.

A Minera ránézésre nagyon egyszerű, letisztult forma akár színeit illetően is.

Az, hogy két színű kifejezetten jól áll neki, hiszen az ülő része  erős szövetből készült, ráadásul passzív szürke színben ami könnyen illeszkedik bármilyen környezethez, ezt persze a kivitelezők párosították egy kellemes barna színnel amitől megjelenése kap egy melegséges érzetet.

Mindig van opciónk még arra-és ez csak fantázia kérdése-, hogy bútorainkat színesebbé, tüzesebbé, szelídebbé, harmonikusabbá tegyük a környezetünkben, elég egy szép pléd, párna, takaró….

Na de térjünk vissza Minerához, ami egy széles sarokkanapé, különlegessége, hogy nincs túldíszítve egyáltalán, plusz ívekkel, párnákkal….funkcióját spirázta a kivitelező, mert amellett hogy sarokkanapé kapott lehetőséget az ágyazhatóságra külön tároló résszel. Szerintem kiváló elképzelés volt. Mindig jól jön egy gyors lehetőség és megoldás az ott maradt vendégek elszállásolására.

Stabil króm lábak gondoskodna arról, hogy igazán biztonságba érezzük magunkat, vagy gyermekeinket rajta. Tehát, itt egy sarokkanapé, mely ágyazható az ágynemű tárolható, nincs túldíszítve, bonyolítva, kettős színe feldobja megjelenését, és magassága jó ülést biztosít, nem mellesleg könnyen tisztán tartható alatta  a padló felülete.

Őszintén szívesen ajánlom mindazoknak akik nem szeretnék elsősorban, hogy a bútor csodának számítson az otthonukban megjelenését tekintve… Viszont mégis tökéletes kényelmet biztosítson a mindennapokban és a létisztultsága önmagában egyszerüen nyerő. Funkcióit tekintve és kihasználtságát illetően megérje a pénzét. Egyenlőre nálunk ebben a kettős színben kapható, de talán előbb vagy utóbb majd több színben is elérhető lesz ez az egyszerű, ámde tökéletes bútor darab.

 

Ez a bútor valóban az otthona ékessége lesz!

mérete: 280 x 170 cm

 

Az ár a készlet erejéig érvényes, árváltozás jogát nem tartjuk fennt! 🙂 Várjuk szeretettel outlet bútoráruházunkba Önt is! Ne feledje minden bútorból korlátozott a készlet, ne maradjon le róla.

X