ágyazható u alakú ülőgarnitúra
ágyazható u alakú ülőgarnitúraágyazható u alakú ülőgarnitúraágyazható u alakú ülőgarnitúra

Mixina ülőgarnitúra

319900 Ft

Kényelmes u alakú ülőgarnitúra erős szövetből. Ágyazható, és ágyneműtartós rész is van benne. Párnái rendkívül kényelmesek, csakúgy mint szivacsos ülőfelülete. Várjuk érdeklődését mindennap, további leírást lejjebb olvashat a bútorról! A kiszállítás nálunk megoldható az egész országban!

Leírás

Mixina ülőgarnitúra U-formájú ülőgarnitúra,

ágyazható funkcióval és ágyneműtartóval.

A Mixina u alakú ülőgarnitúra minőségi olasz bútor. Nagyon kellemes a szövet tapintása, barna színei igazán otthonossá varázsolják a nappaliját. Ahogy a fotókon is látható, két ágyneműtartóval is rendelkezik a bútor ez nagyon megkönnyíti az ágyneműk tárolását. Ez a bútor hasonlóan jó minőséget képvisel a maga kategóriájában akárcsak egy finom olasz kávé. A készítők csak minőségi anyagokból dolgoztak. A céljuk az volt, hogy olyan bútort készítsenek, amin az egész család elfér, nagy ágyneműtartókkal rendelkezik, ráadásul ágyazható is a bútor. Nos a Markus-Mixina u alakú ülőgarnitúra 10/10-re vizsgázik minden téren!

Ha ellátogat üzletünkbe ki is tudja próbálni!

Nagyon kényelmes és jelenleg az egyik legtrendibb U-alakú ülőgarnitúra a bútorpiacon. Letisztult formavilága jellemzi ezt az ülőgarnitúrát, amely nagyon esztétikus krómozott lábakkal lett szerelve. Nagyon fiatalos és hangulatos szövettel lett bekárpitozva, amely nagyon tartós és igényes megjelenést biztosít az ülőgarnitúrának.

A szivacsos ülőfelület igazán kényelmes, csakúgy mint a párnázott háttámla. Ha alkalmanként vendégágyra van szükségünk, akkor keresve sem találhatnánk praktikusabb bútort ennél az u alakú ülőgarnitúránál. A vendégágy funkció használata rendkívül egyszerű mindenki számára.

Az ár a készlet erejéig érvényes, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, mindenben készségesen segítünk Önnek. Képzelje el, milyen jó érzés esténként együtt beszélgetni, pihenni, olvasgatni egy ilyen szuper u alakú ülőgarnitúrán! Ne várjon túl sokáig a vásárlással, mert outlet bútorbolt vagyunk, így pár darab van készleten szinte mindegyik bútorunkból.Kollégáinknál érdeklődhet személyesen, vagy telefonon is a pontos készletről! De ha bármi mással kapcsolatban kérdése merülne fel, várjuk hívását!

A bútorok kiszállítása nálunk az egész országban lehetséges! Kiszállítást végző munkatársaink az egész ország területén ki tudják szállítani a megvásárolt bútort! A szállítási idő jellemzően 2-7 nap szokott lenni, de maximum 10 nap.

Látogassa weboldalunkat visszatérően hátha talál egy másik bútort is, illetve akciós ajánlatainkat időről-időre átböngészheti!

Válasszon családja számára egy minőségi, többfunkciós garnitúrát!

Amennyiben megnézné további ülőgarnitúra kínálatunkat kattintson a bordó linkre.

X