MJ82 szürke ülőgarnitúra 1506 ágyazható és ágyneműtartós
MJ82 szürke ülőgarnitúra 1506 ágyazható és ágyneműtartósMJ82 szürke ülőgarnitúra 1506 ágyazható és ágyneműtartósMJ82 szürke ülőgarnitúra 1506 ágyazható és ágyneműtartósMJ82 szürke ülőgarnitúra 1506 ágyazható és ágyneműtartósMJ82 szürke ülőgarnitúra 1506 ágyazható és ágyneműtartósMJ82 szürke ülőgarnitúra 1506 ágyazható és ágyneműtartós

MJ82 szürke ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós

279000 Ft

Szürke szövettel kapható jobbos kialakítású ülőgarnitúra. Ágyneműtartóval, és ágyazható résszel is rendelkezik a bútor. Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, az akciós ajánlatunk a készlet erejéig érvényes! A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Leírás

MJ82 szürke ülőgarnitúra ágyazható. Kiváló minőségű szövettel rendelkező, rugós és prémium kategóriás habszivaccsal kárpitozott ülőgarnitúra.

Bútoráruházunkban azonnali készletből tud választani és vásárolni, így nem kell várakozni a bútor átvételére. Áruházunk outlet jelleggel működik, így a szövet választásra nincs lehetőség.

Minden ülőgarnitúrából, csak korlátozott darabszámmal rendelkezünk, így érdemes mihamarabb lecsapni a kiválasztott garnitúrára!

Ülőgarnitúráinkra 1 év teljes körű garancia vonatkozik.

mérete: 265 x 220 cm

További termékeink, kanapék és sarokgarnitúrák

Ez egy kiváló minőségű szövettel rendelkező, rugós és prémium kategóriás habszivaccsal kárpitozott ülőgarnitúra. Számtalan előnye van annak, ha emellett a darab mellett döntesz. Első és talán a legfontosabb a kényelmi ok, nagyon kényelmesen lehet rajta ülni, illetve feküdni. A prémium kategóriás habszivacs pedig csak még jobban erősíti a kényelem érzetet. Fontos szempont kell, hogy legyen egy kanapé vásárláskor, hogy ágyazható legyen. Ennek akkor veszed nagy hasznát mikor el kell szállásolni egy vendéget. A szürke színe miatt jól illeszkedik a te nappalidba is, ez az a szín amely szinte minden falszínnel harmonizálni tud. Annak aki szeretne a pénzéért minőséget kapni ez a legjobb választás.

Bútoráruházunkban azonnali készletből tud választani és vásárolni a kedves látogató, így nem kell várakozni a bútor átvételére. Áruházunk outlet jelleggel működik, így a szövet választásra nincs lehetőség.

Minden ülőgarnitúrából, csak korlátozott darabszámmal rendelkezünk, így érdemes mihamarabb lecsapni a kiválasztott garnitúrára! Ülőgarnitúráinkra 1 év teljes körű garancia vonatkozik. Ennek a kanapénak a mérete: 265 x 220 cm. A mostani ülőgarnitúra, sarokgarnitúra készletünk úgy kétszázötven darabos, ami közül gyerekjáték lesz választani.

Pontos elérhetőségünk is fenn van honlapunkon, itt megtalálod nyitvatartási programunk is, de ügyfélszolgálatunk telefonszámát is leolvashatod.

Ha volna esetleg valami kérdésed az ülőgarnitúrával kapcsolatban, vagy bármely más bútorunkkal, bátran tárcsázhatod ügyfélszolgálatunkat is. Hiszen ők azért vannak, hogy szakszerű, pontos választ adjanak a kérdéseidre. Ez a kanapé a fiatalok kedvence, hiszen elegáns, de ugyanakkor fiatalos hangulatot sugall. A legjobb ár érték arányt kínáljuk, kanapék terén a legjobbak vagyunk, csak minőségi német darabokat kínálunk verhetetlen jó áron. Ha unod a hétköznapid, és eleged van a gyenge minőségből akkor nálunk a helyed, szeretettel várunk, ha telefonon jelzed, hogy szombat este tudsz jönni, akkor mi úgy csináljuk, hogy nyitva legyünk. Az első helyen a kedves ügyfél van. Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk bútor értékesítés terén, válassz te is minket, válaszd a minőséget!

X