Moon L0504 szürke sarokgarnitúra
Moon L0504 szürke sarokgarnitúraMoon L0504 szürke sarokgarnitúraMoon L0504 szürke sarokgarnitúraMoon L0504 szürke sarokgarnitúraMoon L0504 szürke sarokgarnitúra

Moon L0504 szürke sarokgarnitúra

269900 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós garnitúra, amelyet relax fejtámlákkal tettek még kényelmesebbé, komfortosabbá. Ez a garnitúra valóban kilóg a sorból, hiszen a kényelmi funkciókon túl még praktikus is, hiszen az ágyneműtartója hatalmas lett, így bőven van hova pakolni…

 

Ágyazható változat 239.000 Ft

 

mérete: 270 x 215

Várjuk szeretettel Önt is!

Leírás

A Moon L0504 szürke sarokgarnitúra a te lakásodban is pompásan fog mutatni.

Természetesen nem a szépségnek kellene a legfontosabb szempontnak lennie, akkor amikor sarokgarnitúra vásárárlását tervezzük. Lássuk be ez is ott van a legfontosabb szempontok közt akkor mikor kanapévásárlásra kerül sor.  Ágyazható és ágyneműtartós garnitúra ez, amelyet relax fejtámlákkal tettek még kényelmesebbé, komfortosabbá. Nem fogod kellemetlenül érezni magad e kanapé tulajdonában, akkor mikor vendégeid nálad aludnának. Eztán nem kell szállodába menniük, hiszen lesz két szuper fekvőhely a nappalidban. Nem kell keress helyet az ágyneműnek sem, hiszen ágyneműtartóval is el van látva, szóval oda be tudod pakolni azt is.

Ezzel is helyet spórolva neked szóval ez a garnitúra valóban kilóg a sorból. A kényelmi funkciókon túl még praktikus is, hiszen az ágyneműtartója hatalmas lett, így bőven van hova pakolni.

Ágyazható változat 239.000 Ft, ám ez minden forintot megér, hiszen egy ilyen kanapé egy életre szóló darab is lehet.

Ha sokat vagy otthon akkor is megéri ezt választani, hiszen ezen sok időt töltve sem fogod magad kellemetlenül érezni. Akkor is megéri ezt választani, ha csak kevés időt tudnál rajta eltölteni és azt intenzív pihenéssel tennéd. Nagyon kényelmes akkor is ha so időt töltünk el rajta, de akkor is kényelmes, ha rövid időt szeretnénk rajta eltölteni.

Remek választás ez a családosok számára, hiszen az egész család el tud rajta helyezkedni és meg tud nézni egy filmet vagy akár a családi megbeszélések legjobb helyszíne is lehet.

A készletről érdeklődj személyesen, vagy telefonon elérhetőségeink fenn vannak internetes oldalunkon.

Mérete: 270 x 215. Bútoráruházunk outlet jellege miatt érdemes érdeklődni, akár telefonon, vagy személyesen, hiszen ezt a bútort nagyon jó áron árusítjuk és egészen biztosan a készletek rohamosan meg fognak csappanni.

Ha kérdésed lenne ezzel a Moon L0504 szürke sarokgarnitúrával kapcsolatban, vagy ha bármilyen kérdésed lenne a készletről, vagy akár egyik-másik kanapénkkal kapcsolatban, akkor is ügyfélszolgálatunkat tárcsázva választ fogsz kapni rá. Szeretettel várunk!

itt talál minket: ITT

Ágyazható változata: 299,900 Ft

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X