Namie bőr ülőgarnitúra
Namie bőr ülőgarnitúraNamie bőr ülőgarnitúraNamie bőr ülőgarnitúra

Namie bőr ülőgarnitúra

399900 Ft

Az Namie bőr ülőgarnitúra nagyszerű tulajdonságai még nem merültek itt ki. Ágyazható és ágyneműtartó funkciója a háziasszonyok legjobb barátja lesz. Főleg a nagycsaládosok és a nagy baráti társasággal rendelkezők körében. Képzeljünk el egy együtt töltött szombat estét, melynek kár lenne véget vetni hely szűke miatt. Nincs többé gond, mert egyszerűen könnyedén kihúzva, a tároló részéből kivéve az eszközöket, ágyneműket egy kényelmes fekvőhellyé alakítható.

Leírás

Namie bőr ülőgarnitúra ágyazható funkcióval

Figyelemre méltó és méltóságteljes a megjelenése. Stílusa letisztult, valamint szolid, ám egyszerűségében hihetetlen sok izgalom rejlik még. Kezdve anyagának prémium összetételétől, a tömítő anyagának ellenálló képeségén át, a színes és ötletes praktikákig. Tulajdonságai sokféle korosztály számára rendkívül jól használható és kihasználható. Vegyük is sorra ezeket a funkciókat és a nagyszerű jellemzőket.

Az Namie bőr ülőgarnitúra, amely a legmagasabb színvonalat képviseli. Erős, tartós emellett mégis mikor hozzáérünk egy pompás, kellemes finom érzetet nyújt. Színe világos, amiről joggal feltételezhető, hogy könnyen piszkolódik, ám a bőr összetételének köszönhetően könnyedén egy nedves ronggyal le is törölhető. Mérete kellemesen elfér kisebb, illetve nagyobb terekben egyaránt jól. Nappalinkban egy önálló bútorként, otthonunk központi színterét foglalhatja el például, melyet nagyon jól lehet díszíteni egyéb kiegészítőkkel. Ám egy kisebb térben is kellemes látványt ad jelenléte. Kartámlái kölcsönös harmóniában vannak a háttámlák dőlési ívével, ahol megtalálhatók az állítható relax fejtámlák. Így lesz hátra dőlve igazán felejthetetlen a pihenés. A habszivacs tömítő anyaga gondoskodik a biztos elnyűhetetlen támaszkodásról, melyet megtehetünk a hosszított láb kinyújtós részén, avagy a kényelmes ülőrészeken is. Mélysége és szélessége az idősebb rokonainknak is tetszeni fog, hiszen könnyedén leülhetnek rá és felállhatnak majd róla. Olvasgatásra, egy kis szusszanásra, valamint a legizgalmasabb sorozat nézéshez is kedvenc időtöltés helyszíne lesz.

Higgyék el barátaink, rokonaink élvezni fogják eme kényelmet. Lábai stabilok, biztonságosak, megfelelő támaszkodással tartják meg bútorunkat.

Csalódást nem fog okozni, sőt napjainkat könnyebbé és komfortosabbá varázsolja majd.

Várjuk érdeklődőinket a készlet erejéig bútoráruházunkban.

Méret:165 X 265 x 113

További bőr ülőgarnitúrák itt találhatóak

X