Negor kanapé
Negor kanapéNegor kanapéNegor kanapéNegor kanapéNegor kanapé

Negor kanapé

159900 Ft

Negor barna színű kanapé ágyazható és ágyneműtartós kivitelben. Rugós és szivacsos kivitelben kapható

Ha fontos számunkra egy kanapé egyszerre legyen használható a mindennapokban, ugyanakkor ágyazható is legyen, akkor a Negor lehet a megoldás. 220cm-es hossza mellett a kanapé kifejezett keskeny karfákat kapott, hogy ággyá alakított változatán magasabb emberek is kényelmesen elaludhassanak. Szövete barna színű, roppant kellemes tapintású. Ágyneműtartóval is rendelkezik.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Negor kanapé ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható.

Barátságos kinézete és megjelenése mögött még rendkívüli praktikákat tartogat számunkra ez a kanapé. Mérete miatt kisebb lakások nappalijában, vagy nagyobb házak dolgozószobájában, egyéb tereiben hihetetlen jól betölti a teret. Színe meleg és kedves ezért könnyen összeilleszthető más típusú árnyalatokkal, világosabb vagy sötétebb színekkel egyaránt harmonizál. Stílusában a klasszikusabb bútorokat idézi, így régimódi bútorokhoz ugyanúgy illeszkedik, mint a mai modern dizájnhoz. Szövet anyagának köszönhetően nagyszerűen használható hosszabb távon is hiszen bírja és ellenáll az idő koptatásának. Érintésre az anyag finom és selymes, ami igazán csak fokozza a rajta eltöltött idő örömét.

Kényelmesen és nyugodtan elidőzhetünk benne hosszan egy izgalmas könyv társaságában.

Ülőfelületében rejlő habszivacs tömítő anyag lehetővé teszi számunkra a komfortos támaszkodást, tartását támogatja, ami azért fontos, mert nem süpped meg és deformálódik az idő előrehaladtával. A Negor kanapét kivitelezőink kifejezetten, tudatosan a magas színvonalat képviselve tervezték meg odafigyelve a legapróbb részletekre is. Háttámláinak dőlés szöge és íve szinte minden korosztálynak kielégítő és tökéletes, ezt még fokozzák az előtte elhelyezett párnák. Ezenfelül varázslatosan kipárnázva érezhetjük magunkat, ám mégsem veszünk el a közepében. Kartámlái idomulnak ehhez a kialakításhoz, melyet kedvünk szerint elnyújtózva használhatunk fejtámasznak egyaránt.

Azonban a csodálatos tulajdonságoknak itt még közel sincs vége. Közismert filmbe illő sztárként is emlegethetném, ahol a barátok versengenek a helyekért. A Negor kanapé ágyazható, így nagyszerű közös filmnézéseket, kisebbeknek ugráló, tomboló perceket biztosít. Semmi mást nem kell tennünk ehhez, csak könnyedén kihúzni, az ágyneműtartó részből elővenni az ehhez szükséges eszközöket. Higgyék el fiatalabbaknak és az idősebbeknek éppúgy feledhetetlen perceket fog nyújtani.

Biztonságot tekintve meg kell még említenem a króm széles lábait melyek maximális támaszkodást adnak bútorunknak. Igazából mindegy, hogy egy jó könyv, barátokkal történő beszélgetés, csendes meghitt zenehallgatásról van e szó választott kanapénk nem fog csalódást okozni.

Kedvünk szerint díszíthetjük másfajta huzattal, színes párnákkal, avagy egy pihe-puha pléddel.

A készlet erejéig tart, kár lenne lemaradni róla!

Méret: 220 X 150

X