Akció!
Norah 2017 ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartós
Norah 2017 ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartósNorah 2017 ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartósNorah 2017 ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartósNorah 2017 ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartós

Norah 2017 ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartós

235900 Ft 159900 Ft

Ez az ülőgarnitúra igen kedvelt manapság, hiszen ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal lett szerelve. Nagyon kényelmes, mert rugós kárpitozású és a habszivacs rétegekkel kifejezetten kényelmes kialakítású bútort alkottak a tervezők és a kárpitosok.

 

  • 238 cm x 197 cm
  • Magasság 84 cm.
  • Ülésmélység párnákkal 58 cm, az ülés mélysége párna nélkül 77 cm.
  • Ülésmagasság: 42 cm.

Leírás

Ha klasszikus stílusú lakásodba keresel kanapét, akkor a Norah 2017 ülőgarnitúra tökéletes választás lehet.

Ez az ülőgarnitúra nagyon kedvelt manapság, hiszen ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal lett szerelve. Ha gyakran vannak vendégeid, illetve szereted a társaságot, akkor ez a neked való választás.

kényelmesen elférnek rajta többen és a parti vagy az összejövetel végén alvóhelyre van szükség ezt bevetheted. Nem fogsz szégyent vallani, mivel kényelmes alvást garantál és akár hosszú távon is lehet rajta aludni. Remekül érzed magad majd rajta, nagyon kényelmes! Rugós kárpitozású és a habszivacs rétegekkel kifejezetten kényelmes kialakítású bútort alkottak a tervezők valamint a kárpitosok. Ez tipikusan az a kanapé, amely köré lehet kialakítani a nappalit, hiszen szuperül mutat és megéri rá építeni a többi bútor kiválasztását is.

jól megy a világosabb színű falakhoz, de a sötét színű falakkal is harmonizál. Azoknak kik szeretnék tudni a pontos méreteit: 238 cm x 197 cm, magassága 84 cm, ülésmélysége párnákkal 58 cm. Az ülés mélysége párna nélkül 77 cm., ülésmagasság: 42 cm. Sokgyerekes családok figyelmébe is érdemes ajánlani e kanapét. A kicsik jól fognak ezen szórakozni, lehet rajta játszani és nem kell amiatt aggódni, hogy mi lesz, ha ráborul egy pohár tej vagy bármi más ital.

Könnyen tisztítható szövettel van ellátva ezért is jár neki a piros pont. Természetesen áruházunkban csak olyan kanapékkal várunk melyek kiállják az idő próbáját és még a legnagyobb megterhelést is jól bírják. Minden forintot megér ez a kanapé is és most még jobb áron találod. Rendszeresen hirdetünk akciókat és a minőségből nem engedünk. Weboldalunkon több mint kétszázötven kanapét tekinthetsz meg és te már otthon el tudod dönteni melyik az amelyik kell neked, így áruházunkba érkezve már csak ki kell próbálni, hogy valóban megfelel e az általad támasztott elvárásoknak. Áruházunkban és weboldalunkon is a legfontosabb a kedves ügyfél, épp emiatt miden kérdésedre szívesen felelünk, nincsenek titkaink előtted.

elérhetőségünk címünk itt

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X