Pappy ülőgarnitúra valódi bőrből, Németországból ZG1506
Pappy ülőgarnitúra valódi bőrből, Németországból ZG1506Pappy ülőgarnitúra valódi bőrből, Németországból ZG1506Pappy ülőgarnitúra valódi bőrből, Németországból ZG1506Pappy ülőgarnitúra valódi bőrből, Németországból ZG1506Pappy ülőgarnitúra valódi bőrből, Németországból ZG1506Pappy ülőgarnitúra valódi bőrből, Németországból ZG1506Pappy ülőgarnitúra valódi bőrből, Németországból ZG1506

Pappy ülőgarnitúra valódi bőrből, Németországból ZG1506

525900 Ft

Gyönyörű fehér színű u alakú ülőgarnitúra. A nappaliját igazán megújítja egy ilyen prémium bútor. Eredeti bőrből készült, ágyazható kivitelben! Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, akciónk a készlet erejéig tart, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Jelenleg ez a bútor nincs készleten. A beszerzése bizonytalan, kérem érdeklődjenek személyesen, vagy telefonon.

Leírás

Pappy ülőgarnitúra valódi bőrből, Németországból. Ez a garnitúra valódi bőrből készült, amely valóban nagyon igényes megjelenésű bútor. Extra funkcióként ágyazható lehetőséget szereltek bele, ami valóban tartós és jó minőségű szerkezet.

Rugós és habszivacsos kialakítással lett kárpitozva, ami nagyon tartós és a Német precizitás jellemzi minden kialakításban.

szélessége: 295 cm  bal oldala: 195 cm jobb oldala: 140 cm

további ülőgarnitúrák itt találhatóak

címünk, elérhetőségünk

A Pappy ülőgarnitúra valódi bőrből, Németországból érkezett és tipikusan az a darab, amely meghatározza a nappali stílusát. Ez a garnitúra valódi bőrből készült, amely valóban nagyon igényes megjelenésű bútor. Megéri erre alapozva kialakítani a nappalit. Extra funkcióként ágyazható lehetőséget szereltek bele, ami valóban tartós és jó minőségű szerkezet. Rugós és habszivacsos kialakítással lett kárpitozva, ami nagyon tartós és a Német precizitás jellemzi minden kialakításban. szélessége: 295 cm  bal oldala: 195 cm jobb oldala: 140 cm. El fog rajta férni a család összes tagja, és még maradni is fog hely olyan nagy.

Erős és a strappát jól bírja nem csúnyul nem kopik. Valódi bőrből van szóval még az unokák is élvezhetik.

Ez egy örökös darab és ami a legjobb a színe is olyan, hogy sosem megy ki a divatból. Várunk szeretettel bútoráruházunkban, ahol személyesen is próbára tudod tenni e darabot, de természetesen sok más kanapét is találsz nálunk. ezek szinte mindegyike fel van töltve internetes oldalunkra is. weblapunk előnye, hogy te már tudni fogod, melyek azok a darabok melyek érdekelnek, és ennek függvényében tudod megtekinteni őket.  Ha emellett a bőr kanapé mellett döntesz a minőség mellett teszed le a voksod.

A tisztántartása is gyerekjáték nem kell használni semmiféle szert semmiféle praktikát, egész egyszerűen nedves törlőkendővel el lehet távolítani a szennyeződést.

Ez valóban egy luxus darab és tekintélyt parancsol, meghatározza a nappali hangulatát, vidámabbá, világosabbá teszi azt.

Ha volna valami kérdésed, bátran tedd fel, ügyfélszolgálatunknak. Az internetes oldalunkon található elérhetőséget tárcsázva szaktanácsadással állunk rendelkezésedre. Kollegáink jól tudják mik azok a szempontok amik alapján megéri kanapét venni, segítenek neked a döntést meghozni és te elégedett leszel. Budapest melletti bútoráruházunkban örömmel és verhetetlen jó árakkal várunk! Gyere el már ma, a készletünk nap mint nap bővül így egy héten megéri többször is ellátogatni hozzánk, biztosan megtalálod a megfelelő kanapét kínálatunkban!

X