Valódi bőr sarokkanapé
Valódi bőr sarokkanapéValódi bőr sarokkanapéValódi bőr sarokkanapéValódi bőr sarokkanapé

Pearcy sarokkanapé valódi bőrből

349990 Ft

Valódi bőrből készült sarokkanapé amelybe a kárpitos szakemberek ágyazható és ágyneműtartós funkciót is szereltek. A bőr igazi tartós darabbá varázsolja ezt a bútort, amelynek a váz szerkezetét nem fenyőfából, hanem nagyon tartós bükk és speciális rétegelt-lemezre építették. A tartóssága adott, a kényelme szuper Jöjjön és próbálja ki Ön is ameddig a készlet tart! Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket bútoráruházunkban.

Leírás

PEARCY sarokkanapé, egy igazi bőr legenda

Szex, drog, rock ‘nd roll. Mi más is juthatna az ember eszébe a Pearcy sarokkanapé szó hallatán? Stephen Pearcy az örök életű glam-metál sztár, aki Ratt énekeseként lett világhírű, de szólózik is, és hihetetlen, karakteres arcának köszönhetően divatmodellként és színészként is feledhetetlen. Ő játszotta például a gyilkos hippi prédikátort, Timothy Bach-ot a Camp Utopia című horrorban.

Ha egy legendás történeten rágnád tövig a körmöd, vagy akár csak a partit pörgetnéd fel, egyaránt Pearcy sarokkanapé a Te választásod. Ez az igazi, kultkanapé a dizájnerek álma. Nemcsak meghatározó és szemet gyönyörködtető, de valódi, vajszínű bőr kivitelével mintha csak egy New York-i divatmagazin kelléktárából lépett volna elő. Erre a bútorra Stephen Pearcy is azonnal lecsapna, most viszont Te lehetsz az amerikai luxusélet megteremtője, méghozzá a saját otthonodban. Sőt: a mámoros valóságban!

A Pearcy sarokkanapé ráadásul nemcsak stílusikon, s lakberendezői álomdarab, de igazán praktikus luxusbútor is. Ez a jobbos állású sarokkanapé ugyanis ágyazható és ágyneműtartós is, így a vendégvárás valamennyi terhét levarázsolja a válladról, miközben az egyéni pihenésnek is melegágya: relaxációs fejtámlákkal segíti, hogy Te és a hozzád közelállók a legkönnyebben ellazuljatok. Dobd el magad a PEARCY-n és dobjatok be néhány italt a haverokkal, barátokkal, miközben a Ratt albumait cserélgetitek. Ezzel a bútorral könnyedén, de méltán iratkozol majd fel a legendás stílusteremtők listájára, akit mindenki csak irigyelhet!

De hogy eséllyel indulj a legendák közé erotikus álmokkal, vad bulikkal, hatalmas nevetésekkel, s a féktelen partikat kiheverni hivatott kényelemközpont PEARCY-ért versengők között, most igen csak gyorsan kell cselekedj!Ne habozz, egy valódi bőr kanapét, ilyen kivitelben, ilyen csodálatos kondíciókkal csak nagyon ritkán szerezhetsz meg! A Pearcy sarokkanapé sem lesz sokáig készleten, tapasztalataink alapján egy ilyen luxusbútor csupán korlátozott ideig van nálunk. Így érdemes mihamarabb kapcsolatba lépned velünk! Látogass el bemutatótermünkbe bátran még ma, hogy a saját szemeddel mérd fel, micsoda legendára tehetsz szert! Légy metál, s vidd haza Te álmaid luxuskanapéját!

Méret: 355×205

További sarokgarnitúra kínálatunk itt található

 

X