Petri sarokgarnitúra
Petri sarokgarnitúraPetri sarokgarnitúra

Petri sarokgarnitúra

349900 Ft

Speciális Alkantara szövettel borított sarokgarnitúra.

Leírás

Petri sarokgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve

Egyszerű formavilága ne tévesszen meg senkit, sokkal több rendkívüli dolog lakozik még benne. Kezdjük azzal mennyire kellemes megjelenése és külleme van. Nem tudok olyan helyiséget, teret elképzelni, ahova ne tudnám elhelyezni. Méretei szinte bárhova tökéletesen beférnek, mindegy is, hogy egy csendesebb sarkába házunknak, lakásunknak, avagy a nappalink központi színterébe. Egyszerűen észrevétlenül lesz ékszere otthonunknak. Homok színével melegséget barátságos attitűdöt áraszt. Emellett szuper jól illeszthető bármilyen környezetbe. Elképzelem egy szép világos fal mellett milyen szép, ahogy sötétebb bútorokkal kiegészítve úgyszintén. Szinte mindenhez tökéletesen illik majd. Kialakítása, gondolok itt az ülőrészre, háttámlákra, a kartámláira csodálatos harmóniában vannak. Anyaga erős szövet, mely ellenáll az idő megpróbáltatásának. Ettől függetlenül sikerült megőriznie azt a bársonyos érzetet amikor helyet foglalunk benne, hibátlanul kellemes érintéssel bír. Ehhez csatlakoztatnám a Petri sarokgarnitúra keménységét, ami a tömítő anyag magas színvonalából ered. Szivacs tömítő anyag, mely habosítva van, ettől válik légiessé és rugalmassá. Azért fontos ez számunkra, mert ha hosszútávra tervezünk vele, bizonyosan nem fog eldeformálódni vagy besüppedni az idő előrehaladtával.

Aszimmetrikus alakja helyet biztosít majd az egész családnak. Lesznek, akik csak egy könnyvel elnyújtóznának, lábukat kényelmesen feltéve. Lehet valaki majd csak lehuppan egy kellemes filmet, műsort megnézni a tévé elé. Ragyogó elosztása van, mélysége és szélessége kezelhető bármelyik korosztály számára. Nem kell azon aggódni majd, miképpen fognak felállni belőle idősebb rokonaink. Sőt amennyiben szeretjük a nagy családi összejöveteleket, baráti vacsorákat kiváló lehetőség számunkra a Petri sarokgarnitúra ágyazható funkciója.

Képzeljük el az a felhőtlen jókedvű szombat esti társaságot, nevetést, iszogatást, amit kár lenne hely szűke miatt idő elött befejezni. Milyen jól jön majd bútorunk ágyazhatósága. Mindezt úgy, hogy félkézzel kihúzzuk és fekhellyé alakítjuk. Majd ezek után ágyneműtartó részéből kivesszük a szükséges eszközöket és kész is a pihe-puha ágy. Halkan megjegyzem felejthetetlen élmény lesz! Csalódást biztosan nem fog okozni, lábai stabilok ráadásul stílusuk fokozza bútorunk megjelenéségt.

A készlet erejéig tart!

Méret:

X