Rimon 2016 ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós
Rimon 2016 ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartósRimon 2016 ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartósRimon 2016 ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartósRimon 2016 ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartósRimon 2016 ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartósRimon 2016 ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartósRimon 2016 ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartósRimon 2016 ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós

Rimon 2016 ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós

225900 Ft

Minőségi ülőgarnitúra fehér textilbőrrel és szürkés szövettel kapható, amíg a készlet tart. Ágyneműtartóval, és ágyazható funkcióval is rendelkezik a bútor. A képen is látható jobbos kialakításban kapható a bútor. Nyitva vagyunk hétvégén, és hétköznap is!

Leírás

Ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben, rugós és prémium kategóriás habszivaccsal kárpitozva.

Igazi dizájn bútor, ami valóban nagyon különlegessé varázsolja az Ön otthonát.

Ha egy valóban kényelmes kanapét keresel, amely sok extra funkcióval rendelkezik, akkor ez a neked való darab. A dizájna nagyon tetszetős, jól mutat a modern lakásokban, de akár irodába is megfelelő választás lehet. ez az ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben érkezik hozzád, rugós és prémium kategóriás habszivaccsal van kárpitozva. Igazi dizájn bútor, ami valóban nagyon különlegessé varázsolja, azt a teret ahol el van helyezve. Hogy mik azok a szempontok, amit megéri figyelembe venni akkor mikor kanapét vásárolunk? Nos, az első s talán a vásárlók túlnyomó többségének a legfontosabb a kényelmi szempont. Ezt tekintve ez a darab a prémium kategóriát képviseli.

Egy fárasztó nap után jó ezen elterülni és pihenni. Jól illeszkedik a derekadhoz is, hiszen a háttámlája úgy lett kialakítva, hogy jól alátámassza azt.

Kinyújtott lábbal is lehet rajta ülni, de a feküdni szeretnél le is lehet rajta feküdni és úgy relaxálni. Nagyon kényelmesen fogják ezen a barátaid, rokonaid, családtagjaid is érezni magukat, hiszen a német gyártók arra is figyeltek, hogy több ember számára is maximális kényelmet garantáljon. A második fontos szempont egy kanapé esetében, hogy az illeszkedjen a többi bútorhoz, illetve a fal színéhez. Ez a kanapé nagyon jól megy a legtöbb színnel, de leginkább a krém, barna, zöld színekhez passzol. Fontos még, hogy olyan mérettel rendelkezzen, ami megfelelő? Ennek a mérete: 265 x 170 cm. Internetes oldalunkon megtalálod elérhetőségünk, címünk is, mi fontosnak tartjuk, hogy személyesen történjen a kanapévásárlás.  Bútoráruházunk outletként funkcionál, így az árukészletünk folyamatosan változik, cserélődik, így megéri többször is benézni weboldalunkra is, hiszen itt is folyamatosan bővül a kínálatunk. Jelen pillanatban több mint kétszáz darab bútor található áruházunkban, ami azonnal szállítható, megvásárolható. Ha valami nem lenne világos, hívd bátran ügyfélszolgálatunk, itt készséggel felellnek a kérdésedre szakértő kollegáink. Ha kanapéra lenne szükséged, azt nálunk keresd, hiszen csak a mi kínálatunkban találsz ilyen jó minőséget korrekt áron!

mérete: 265 x 170 cm

elérhetőségünk, címünk

 

Bútoráruházunk outletként funkcionál, így az árukészletünk folyamatosan változik, cserélődik. Jelen pillanatban több mint 200db bútor található áruházunkban, ami azonnal szállítható, megvásárolható.

Érdeklődjön az aktuális készletről.

X