Akció!
Sam sarokkanapé
Sam sarokkanapéSam sarokkanapéSam sarokkanapéSam sarokkanapéSam sarokkanapéSam sarokkanapé

Sam sarokkanapé relax fejtámlákkal

345900 Ft 289900 Ft

Relax fejtámlákkal és ágyazható funkcióval szerelt kárpitos bútor. A szövete nagyon kellemes tapintású erős szövésű anyag. Az akció csak a készlet erejéig érvényes, ne maradjon le róla, hiszen csak korlátozott mennyiség áll rendelkezésre belőle.

Kategória:

Leírás

Sam sarokkanapé, relax fejtámlákkal és ágyazható funkcióval szerelt kárpitos bútor.

Megjelenése pihenésre csábító, a Sam sarokkanapé tökéletes választás, hiszen visszafogott és elegáns egyben. Kialakítása tökéletes a hétköznapok rövidebb és hosszabb idejű pihenésére egyaránt. Szélessége és mélysége kiszolgálja az idősebb korosztály aggodalmait is, miszerint könnyen helyet foglalhatnak és fel is állhatnak a Sam sarok ülőgarnitúrának komfortos kényelméből. Ülőrészének keménységi foka a habszivacs tömítés ellenálló tartásának köszönhető, mely nem ernyed el, így nem fog megsüppedni, eldeformálódni az idő előrehaladtával. Háttámla, fejtámla és kartámla része páratlan összhangban állnak egymással.

Ha úgy döntenénk hosszabb sziesztát szeretnénk, könnyed mozdulattal magunk alá igazíthatjuk a relax fejtámlákat is. Ezáltal testhelyzetünk mennyi ellazulásban részesülhet. Háttámla dőlés szöge, kartámláinak ívei, ülő részének bevarrásai mind-mind a kényelmet szolgálják. Kellemes világos szürke árnyalata kedvünk szerint feldobható színes díszpárnákkal, pléddel.

Világosabb és sötétebb bútorokhoz, szőnyegekhez egyaránt pompásan alkalmazkodik és idomul. Sarok garnitúra révén kiválóan mutat kisebb lakások csendes békés sarok részében, valamint nagyobb házak nappalijában. Teret hagyva számára, szép növények társaságában beragyogja majd nappalink központi szegletét.

Amennyiben kanapé vagy hasonló más típusú bútort keres nézzen szét oldalunkon.

A nálunk megvásárolt bútorokat az egész ország területén ki tudjuk szállítani. Általában tíz napos határidőt tudunk vállalni, de sok esetben akár aznap is megoldható a szállítás.

X