Walker U alakú ülőgarnitúra
Walker U alakú ülőgarnitúraWalker U alakú ülőgarnitúra

Walker U alakú ülőgarnitúra

369990 Ft

U alakjának köszönhetően jobban összehozza a barátokat, családot. Közvetlenebb lesz a társalgás mindenki számára. Kényelmének tökéletes támaszkodásával, puhaságával és tartásával feledhetetlen pillanatokban lesz részünk. Szövet anyaga tartós és ellenálló. Habszivacs tömítése nem süpped be, így időzzünk rajta bátran hosszabbtávón is. Mindennapjaink állandó barátja és megnyugvást hozó társa lesz a walker u-form.

Leírás

Walker U alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval

Klasszikus egyenes vonalai a régi bútorok stílusát idézi, ám az egyszerű ülőgarnitúráknál sokkal többet tud nyújtani számunkra. Megjelenése visszafogott és szolid, nem kirívó. Színével és külsőjének arculatával könnyen illeszkedik a többi bútorhoz, legyen szó akár világosabb vagy sötétebb berendezésről, falszínről, egyéb bútordarabról. Anyagának köszönhetően egy megbízható minőségű ülőgarnitúra, amivel természetesen hosszabb távra is kalkulálhatunk.

Szövet anyaga masszív és strapabíró, emellett nem durva és sprőd, hanem éppen ellenkezőleg megtudta őrizni lágyságát, finom tapintását.

Ráadásul bizonyítottan ellenáll az idő koptatásának is. Habszivacs tömítése biztosít minket arról, hogy a Walker U alakú ülőgarnitúra ne engedje el magát, süppedjen meg ahogy múlik az idő. Kielégítő és komfortos keménysége van, mely vonatkozik a háttámla részére is. Ennek ellenére a kivitelezők kiegészítették még pihe-puha párnákkal, amit kedvünk szerint igazíthatunk testhelyzetünkhöz mérten. Higgyék el ez egy szuper lehetőség. Mindkét oldalán egyformán módunk van arra, hogy kinyújtóztassuk lábunkat, vagy akár csak szusszanjunk kényelmesen egy pár pillanatot. Kartámlái harmonizálnak a bútor többi részével, ennek ellenére, ha kedvünk tartja fejünket rátámasztva is elidőzhetünk. Mélysége és szélessége szinte mindenkinek könnyen kezelhető. Idősebb korosztály aggodalma, miképp áll majd fel a süppedős, mély bútorból. A Walker U alakú ülőgarnitúránál ettől nem kell félni. Kedvenc könyv, újság társaságában elidőzhetnek hosszan, a láb is megtámaszkodik, ezért nincs elgémberedés vagy zsibbadás.

Kisebb lakások, házak bútoraként is megállja a helyét, méret arányai szinte tökéletesek. Persze ahol nagyobb térrel rendelkezünk ott érdemes kihasználni, és egy önálló, körbejárható ülőgarnitúraként használni.

Amennyiben elhúzódnának a baráti, avagy családi rendezvényeink a Walker U alakú ülőgarnitúra ragyogó megoldást nyújt számunkra. Ágyazható tulajdonsága ajándék lesz ilyenkor, mert könnyedén kihúzható és átvariálható. Ehhez semmi másra nincs szükség, mint elővenni ágyneműtartó részéből a szükséges eszközöket, ágyneműt.

Biztosan tudom rendkívüli társ lesz a hétköznapokon és a hétvégéken egyaránt.

Készlet erejéig várjuk érdeklődőinket személyesen bútoráruházunkban.

Ne maradjanak le róla, csak a készlet erejéig érvényes az akció!

Méret: 310 X 145 X 145

X