Tatun 1509M ágyazható ülőgarnitúra
Tatun 1509M ágyazható ülőgarnitúraTatun 1509M ágyazható ülőgarnitúra

Tatun 1509M ágyazható ülőgarnitúra

245900 Ft

Szuper akciós sarok ülőgarnitúra ágyazható funkcióval és rugós kialakítással.

Áruházunk outlet jelleggel működik, így érdemes személyesen ellátogatni hozzánk, ahol számtalan hasonló ülőgarnitúrák közül válogathat.

Leírás

Most Szuper akciós áron kapod ezt a sarok ülőgarnitúrát, amely ágyazható funkcióval és rugós kialakítással rendelkezik.

Rendkívül jól mutat a te nappalidban is, hiszen a színe elegáns sötét, amely jól illik szinte minden stílushoz illetve minden falszínhez. Ez egy fontos szempont lehet sokak számára, hiszen a megfelelően kiválasztott kanapé sokat tud emelni a nappali hangulatán, kinézetén. Nagyon fontos kell, hogy legyen továbbá a kényelmi funkciók, a komfort. Ez a darab sok ilyen kényelmet szolgáló funkcióval rendelkezik, így kétség kívül nagyon komfortosan fogod magad érezni ezen.

A gyerekek is imádni fogják, hiszen ezen nagyon jó játszani is. Ha barátja érkezik, gyerekednek ezen jól el tudnak játszani és neked nem kell stresszeld magad a foltok miatt sem, hiszen könnyen tisztítható huzattal van ellátva. Persze nemcsak a gyerekek fogják élvezni e bútort. Neked is jó érzés lesz egy eseményekkel teli nap után ezen lepihenni, kinyújtózni és csak élvezni a kedvenc sorozatod, vagy olvasni kedvenc könyved. Ez a kanapé is német gyártótól származik, minőségi darab, amely most még jobb áron kapható. Ha vendégeid jönnek ezen nyugodtan helyet foglalhatnak, de ha volna aki éjszakára is maradna, akkor sem kell zavarba jönni, ezen kényelmesen fog aludni.

Sokszor megfizethetetlen tud lenni két plusz fekvőhely.

Honlapunkon több száz kanapé közt válogathatsz és mindről képeket is megtekinthetsz illetve leírást is csatoltunk mindegyikhez. Amely keretén belül megismerheted annak főbb előnyeit, főbb jellemvonásait.  Amennyiben viszont vásárolni szeretnél, szeretettel várunk bútoráruházunkban. Ahol személyesen is megnézheted a kiszemelt darabot és már aznap haza is tudod vinni. Minden problémára találunk megoldást a kiszállítástól egészen a kedvező árig mi mindenre gondoltunk. Áruházunk outlet jelleggel működik, így érdemes személyesen ellátogatni hozzánk, ahol számtalan hasonló ülőgarnitúrák közül válogathatsz. Szakértő csapatunk szívesen válaszol a kérdésedre, ők valóban értenek hozzá, hiszen asztalos és kárpitos végzettséggel rendelkeznek és a lakberendezés terén is tapasztaltak. Ne várj holnapig, nézz be hozzánk már a mai napon!

további bútoraink itt

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

 

 

X