Akció!
Bőr sarok ülőgarnitúra, relax fejtámlákkal
Bőr sarok ülőgarnitúra, relax fejtámlákkalBőr sarok ülőgarnitúra, relax fejtámlákkalBőr sarok ülőgarnitúra, relax fejtámlákkalBőr sarok ülőgarnitúra, relax fejtámlákkal

Tequila sarok ülőgarnitúra

299900 Ft 259900 Ft

Eredeti bőrből készült sarok ülőgarnitúra króm lábakkal. Jobbos kialakítással vásárolható meg a bútor, relax fejtámláival egyénileg tudjuk beállítani a kényelmet! Egy ilyen minőségi bőr sarok ülőgarnitúra hosszú évekig a nappalink ékes darabja lesz. Elérhetőek vagyunk a hét minden napján telefonon és személyesen is! Bővebb leírást a bútorról lejjebb olvashat!

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Tequila sarok ülőgarnitúra, mérete: 265 cm x 210 cm

Minőségi bőr sarok ülőgarnitúrákkal várunk mindenkit szeretettel! Amennyiben megújítanád a nappalit, és eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen lenne egy kifinomult, minőségi bőr bútort látni a szoba közepén, akkor a Tequila sarok ülőgarnitúrát bátran tudjuk ajánlani neked! Nálunk két szinten közel 200 ülő bútor kapható, többféle anyagból!

Lássuk ennek a bútornak az előnyeit, tulajdonságait! Erős króm lábakkal rendelkezik a bútor! A gyártók egyrészt a tartósságot tartották szem előtt, másrészt fontos volt hogy tartósan stabil legyen a sarok ülőgarnitúra. Ez teljesen érthető kritérium, mivel általában hosszú évekre veszünk egy ilyen típusú bútort, arról nem is beszélve hogy különböző terhelésnek van kitéve. A készítők tehát nem kötöttek kompromisszumot ez esetben sem.

A Tequila sarok ülőgarnitúra letisztult formavilággal, egyik végén íves kialakítással rendelkezik ahogy az látszik is a képeken. A fehér szín rendkívül előnyös nemcsak azért mert kiválóan illik szinte bármelyik másik színnel kombinálva. …Igazán elegánssá varázsolja otthonunkat a Tequila sarok ülőgarnitúra. Biztos lehetsz abban, hogy barátaid megfogják dicsérni a kiváló ízlésed. A család pedig hosszú időn át örömmel tudja majd használni ezt a minőségi bútort. A bőrről érdemes megjegyezni, hogy valóban kellemes a tapintása, a minőségi habszivacsból kialakított ülőrésze pedig igazán kényelmes tud lenni akár rövid, akár hosszabb időt töltünk el a bútoron. Az állítható relax fejtámláival teljesen személyre tudjuk szabni a kényelmünket. A képeken jobbos kialakítást látunk, ezt lehet megvásárolni az üzletünkben.

Általában az ilyen kiváló ár-érték arányú darabjaink elég hamar gazdára találnak. Ha megtetszett neked a Tequila sarok ülőgarnitúra fehér színben, akkor látogass el pomázi üzletünkbe. Mivel outlet bútorbolt vagyunk, így mindegyik darabból csak néhány érkezik egy szállítmánnyal. Ezért az aktuálisan elérhető készlet miatt érdemes telefonon érdeklődni kollégáinknál!

Házhoz szállítást természetesen tudunk vállalni, itt tapasztalt szállító kollégáink országosan 2-10 nap közötti kiszállítási időt tudnak vállalni.

Várjuk kérdéseidet, hívásod mindennap hétfőtől-vasárnapig!

Amennyiben megnézné további ülőgarnitúra kínálatunkat kattintson a bordó linkre.

X