Timo kanapé
Timo kanapéTimo kanapé

Timo kanapé

129990 Ft

Timo kanapé állítható fejtámlákkal még kényelmesebbé teszi a pihenést. A derekat nagyon szépen és kényelmesen alátámasztja. Rugós kialakítású tartós minőségű kanapé.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Timo kanapé Relax fejtámlákkal

Nagyon különleges modern megjelenése mellett egy igen praktikus és minőségi bútordarab. Amilyen bájos kedves formája van, olyannyira kényelmes is. Elegáns színe halvány szürke így könnyedén illeszthető bármilyen más bútorhoz, berendezésekhez, valamint fal színhez. Igazán jól mutat önálló bútorként otthonunk nappalijában, ám egy dizájnos iroda ügyfél fogadó kanapéjaként is megállja a helyét. Abban az esetben, ha igényeljük egyszerűen díszíthető egyéb kiegészítőkkel, mint például egy kedves dohányzóasztalkával, avagy színes díszpárnákkal. Nagy pihe-puha szőnyegen szinte ékszere lesz otthonunk központi színterének. Szövet anyaga rendkívül erős és tartós, ellenáll az idő okozta koptatásnak. Tömítő anyaga úgynevezett habszivacs, melytől levegős, puha lesz az ülőfelülete, így nem süpped meg és deformálódik el, mint a régebbi bútorok. Lábai stabilan megtartják a vázszerkezetet, ezért biztonságos kisgyermekes családok körében is. Króm felületűek melyek szolidan jelennek meg a bútor alján, észrevétlen fokozva az Timo kanapé stílusát. Ez a típusú és formájú kanapé közkedvelt a fiatalabb vásárlók körében is, hiszen kedvenc sorozatbeli sztár kanapét látják benne. Természetesen hasonló kényelemmel és ugyanolyan barátságos hangulattal szolgál.

Szélességének köszönhetően számtalan különböző helyiségbe elfér. Mélysége éppen olyan kifogástalan, hogy idősebbek is praktikusan élvezhetik hiszen könnyen feltudnak állni belőle. Bátran átadhatják magukat egy könyv olvasásnak, vagy csak a pillanatok megpihentető érzésének.

Háttámláinak dőlés szöge nagyszerűen van kitalálva, mindenkinek kényelmes lesz az íve és kialakítása. Amennyiben testhelyzetünk és személyes igényünk megkívánná, tehetünk magunk mögé egy henger alakú párnát mellyel kiegészítjük támaszkodásunkat. Háttámláinak lekerekített tetejét használhatjuk tárolásra, többek között a tv távirányítóját vagy olvasott könyvünket elhelyezhetjük rajta. Kartámlái harmonikusan illeszkednek a bútor kialakításához. Gyönyörű ívben dől picit kifelé, ezzel különlegesebbé válik a kanapé arculata. Emellett, ha elnyújtóznánk tetején akkor például igen jó fejtámasznak használható. Az Timo kanapéval igazán tervezhetünk hosszútávra, mert minősége és materiálja prémium minőséggel bír. Csodálatos megnyugtató pillanatokban lesz részünk.

Ne maradjanak le róla!

A készlet erejéig várjuk érdeklődőinket személyesen bútoráruházunkban.

Méret: 190 X 90

X