Tremes ágyazható kanapé
Tremes ágyazható kanapéTremes ágyazható kanapéTremes ágyazható kanapé

Tremes ágyazható kanapé

259900 Ft

Nagyon kellemes tapintású szövettel bevont kárpitos bútor, amelyben szerepet kapott egy hatalmas ágyneműtartó is.

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Tremes ágyazható kanapé

Kellemes selymes színárnyalatával kiemelkedik a bútortársak közül. Nagyszerűen idomul más színekkel, berendezésekkel, kiegészítőkkel. Hihetetlenül sokrétű és praktikus megoldásokat rejt bútorunk. Amellett, hogy megjelenése harmonikus, letisztult és szolid tulajdonságai egyedülállóak. Szövet anyaga, mely maximálisan tartós, erős anyag ellenáll az idő és a mindennapos használat által okozott kopásnak. Mit is jelent ez? Többek között, hogy anyagának összetétele szívós, ám érintése bársonyos, finom érzetet nyújt számunkra. Mindegy melyik részén foglalunk helyet, mélysége és kartámlái segítségével feltudunk állni gond nélkül belőle. Tremes ágyazható kanapé elnyújtott része megnyugtató ellazulásra hívogat majd bennünket. Pazar lehetőségként még irányalakítható is, kedvünk szerint bármelyik oldalra helyezhetjük hosszított fekvő részét. Idősebbek és fiatalabbak egyaránt élvezni fogják tökéletes keménységét, mely kiegészül ezzel a rendkívül lágy érzést nyújtó selymes felülettel.

Háttámla és ülőfelületének tartása az úgynevezett habszivacs tömítő anyagnak köszönhető, ami egyaránt kifogástalan összetételű anyag. Kivitelezőink gondos odafigyeléssel alkották meg, hogy ne süppedjen, mélyedjen ki ülőfelülete az idő elteltével. A kartámlái összhangban működnek a háttámlák dőlés szögével, ívével. Családtagjaink, vendégeink, vagy saját magunk megtapasztalhatjuk majd egy kellemes könyv, zenehallgatás alkalmával mennyire csodálatos és kényelmes.

A legnagyszerűbb a háttámlák hosszítására és kényelmének fokozására szolgáló relax fejtámlák, mely segítségével maximálisan fokozhatjuk és optimalizálhatjuk testhelyzetünket. Vigyázat rabjává válhatunk pillanatok alatt a káprázatos érzésnek.

A Tremes ágyazható kanapé méretéből és szélességéből adódóan kitűnően illeszkedik kisebb terek csendes szegletébe, avagy kedvenc nappalink körbejárható ékszereként otthonunk ékesítésére.

Barátságos külleme és jellemzői mellett kiemelném még a nagycsaládosok, és barátok társaságát kedvelők kedvencét az ágyazható funkcióját. Természetes, hogy ha szuper hangulatú időt töltünk rokonainkkal, barátainkkal szívesen végtelenítenénk az időt. Ezzel a tulajdonsággal nem kell aggódnunk, könnyedén marasztalhatjuk beszélgető partnereinket éjszakára egy kifejezetten feledhetetlen pihenésre. Ágyneműtartó részében mindent megtalálhatunk egy óriási fekhely megteremtéséhez. Lábainak króm fénye, biztos tartása példátlan támaszkodást ad bútorunknak.

Higgyék el, szinte a legjobb választás, mely nem fog csalódást okozni.

A készlet erejéig várjuk Önöket szeretettel bútoráruházunkban.

Méret: 254 X 170

X