Akció!
U-alakú kanapé 170807
U-alakú kanapé 170807U-alakú kanapé 170807U-alakú kanapé 170807U-alakú kanapé 170807

U-alakú kanapé 170807

315900 Ft 249900 Ft

Szeretettel várjuk hétköznap és hétvégén is, nálunk két szinten közel 200 ülőgarnitúra közül tud választani. Kollégáink várják érdeklődését!

Kategória: Címkék: ,

Leírás

U-alakú kanapé párnákkal állítható U-alakú szöggel. Valódi Olasz bútor.

Ha szereted az olasz stílust és szeretnél egy igazi olasz kanapét a lakásodban tudni, akkor ez az U-alakú kanapé párnákkal állítható U-alakú szöggel a megfelelő választ. Ez valóban egy valódi Olasz bútor, amely most a legjobb áron kapható. Elegáns színkombinációja miatt jól illik a klasszikus lakásokba, de az elegáns stílust kedvelők is imádják e darabot.

Jár még hozzá még egy kis kerek lábtartó is. Egy kis asztal funkcióját is betöltheti lehet rá tenni laptopot, távirányítót, de könyveket, füzeteket is. Ha szerelem első látásra ez a bútor akkor a legjobb ha már ma eljössz hozzánk, hiszen csak a készlet erejéig érvényes e bútor darabunk is. általában az ilyen elegáns olasz darabokra hamar le szoktak csapni, ez nem is véletlen. Amellett, hogy szuperül néz ki még a kényelmi szempontok mindegyikének is leget tesz. A hátadnak is kellemes, de az egész tested is jól fogja magát érezni, ha ezen pihegetsz majd.

Többen is elférnek rajta és kialakítása miatt nagyon jól lehet rajta beszélgetni mindenkinek, aki helyet foglal rajta a szemébe tudsz majd nézni, szóval az őszinte baráti beszélgetésekhez ideális lesz.

Természetesen fontos szempont kell az is legyen, ha kanapét vásárolunk, hogy egyszerűen különösebb erőfeszítés nélkül tisztán tudjuk tartani.

Nos, ez a darab remekül karban tarthatóm a huzat anyagának köszönhetően könnyen tisztán tartható és évtizedeken keresztül meg lehet őrizni az újszerű kinézetét.

A hétvégi házak nappalijától egészen az elegáns nappalikig mindenhol helyt áll e darab és a vendégeid biztos rá fognak kérdezni, honnan van ez a stílusos kanapé?

Semmiképp sem kell attól tartani, hogy valaki másnak ugyanilyen lesz a lakásában.

Meg kell jegyezni, hogy az ár a készlet erejéig érvényes. Érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, mindenben készségesen segítünk. Ha volna valamilyen kérdésed bátran hívd az ügyfél-szolgálatunk, ők készségesen felelnek a kérdéseidre, szakértő kollégáink minden kérdésre tudják a jó választ. Válassz minket Te is!

 

Az ár a készlet erejéig érvényes, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, mindenben készségesen segítünk Önnek.

X