U alakú Vito Columb
U alakú Vito ColumbU alakú Vito ColumbU alakú Vito ColumbU alakú Vito Columb

U alakú Vito Columb

379990 Ft

Minőségi szövetének köszönhetően ez az ülőgarnitúra nem csak megjelenésében különleges, hanem kialakításában is. Minden ülőgarnitúrából csak pár darabot kapunk a német beszállítótól, így érdemes lecsapni erre a bútorra, amíg a készlet tart. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket, vásárlókat.

Leírás

U alakú ülőgarnitúra állítható fejtámlákkal.

U alakú Vito Columb ülőgarnitúra

Bátran mondhatom elvarázsolt ez a varázslatos ülőgarnitúra. Színe fiatalságot és lendületességet árasztó frissességgel tűnik ki a többi bútor közül. Na persze, ez nem azt jelenti, hogy több akár különféle korosztály ne vehetné igénybe…. sőt! Mesebeli hangulatot árasztó bútorunk nagyon sokszínű és sokoldalú bútordarab, várhatóan mindenhol megállja majd a helyét. Tekintsük át milyen meglepetéseket is tartogat számunkra a U alakú Vito Columb ülőgarnitúra.

Kezdem a színével, mely enyhe túlzással élve előidézi számunkra a tavaszt. Friss zöldje bámulatos melegséget árasztó árnyalat, közelebb hozza a természetet otthonunkba. Fa lábaival igen naturális stílus, egyéb tulajdonságai miatt egyszerűnek mégsem mondanám. Szövet anyaga melyből készült, masszív, valamint nagyon erős. Kopása és időtállósága elsőrendű. Érzete, amikor hozzáérünk meglepően lágy és finom. Szuper minőségről tanúskodik ez a kettőség. Tartós és puha.

Formavilága letisztult, szerény. Mondhatnám, nagysága nem a szerénységről tanúskodik, ám mégsem keverném ezt össze. Nagycsaládosok valamint a nagy tereket kedvelők számára ideális választás. Terjedelme méltóságteljes megjelenéssel párosul, azonban túldíszítettségétől nem hivalkodó.

Ülőrészének komfortja habszivacs tömítés, szerencsére nem süppedős anyag ezáltal nem kell a „kiülés” veszélyétől tartanunk. Keménységi foka optimális a rövidebb, hosszabb időzésre egyaránt. Mélysége könnyedén kezelhető idősebb barátok, rokonok számára. Kivitelezőeink ezt is szemelőt tartva alkották meg.

Háttámlái bársonyos puhasággal tökéletes dőlés szögével fogadja hátunkat, ha a komfort nem teljesen elfogadható, kiegészíthető a relax fejtámlával. Ezen kívül ott vannak még a kartámlák, melyek szintben és formában igazodnak. Így tudjuk finomítani testhelyzetünket, apró párnáival pedig maximalizálni azt. U alakú Vito Columb ülőgarnitúra elhelyezése otthonunkban kifogástalan egy szép világos fal mellett, sötétebb bútorok társaságában, kör alakú szőnyegen, a nappalink ragyogó ékszereként, tavaszi virágok illatában, szinte bárhogyan. Személyes ízlésünk és igényünk szerint variálhatjuk és alakíthatjuk ki a hétköznapokat ülőgarnitúránk társaságában.

Azt biztosan tudom, aki a U alakú Vito Columb ülőgarnitúrát választja, kellő vagánysággal és színes fantáziával kedveli a nagyszerű kényelmet.

A készlet erejéig tart, így várunk Titeket bútoráruházunkban személyesen.

Méret:185 x 330 x 235

 

 

X