U6 ülőgarnitúra
U6 ülőgarnitúraU6 ülőgarnitúraU6 ülőgarnitúraU6 ülőgarnitúra

U6 ülőgarnitúra

239000 Ft

Nálunk szinte minden termék azonnal szállítható állapotban várja a kedves vásárlókat. Hétvégén is nyitva vagyunk! Balos állású, minőségi szövet ülőgarnitúra, mely ágyazható. Ha vendég érkezik hozzánk pár egyszerű mozdulat után készen is van a vendégágy. Hétvégén is nyitva vagyunk, várjuk hívását!

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Ágyazható ülőgarnitúra zsákszövet huzattal és rugós kialakítással.

Prémium minőségű ülőgarnitúra akciós áron megvásárolható bútoráruházunkban.

Ha szeretnéd a lábaid kinyújtani egy erős nap után ez az egyik legmegfelelőbb kanapé erre. Ágyazható ülőgarnitúra ez zsákszövet huzattal és rugós kialakítással. A zsákszövet huzatnak számos előnye van többek közt az is, hogy nem koszolódik, és ha netán sikerülni leönteni a foltot könnyen ki lehet belőle szedni. Időtállóbb anyag ez, mint a többi társa és kényelmes érzést garantál.

Prémium minőségű sarokgarnitúra ez, és most akciós áron megvásárolható bútoráruházunkban. A színe miatt megy a világosabb falszínnel festett nappalikba, de a kialakítása miatt a modern lakások ékköve lehet. nagy előnye, hogy ágyazható is, szóval ott van a lehetősége annak, hogy 2 fekvőhelyet fel tudsz ajánlani akkor mikor vendégeid jönnek, s így már nem kell szállodába menni senkinek sem. Egy ilyen ülőgarnitúrát megvásárolva időtálló kanapét veszel, sok évre előre tervezel, a Német gyártók csak minőségi anyagokból készítették el.

Jól tudjuk a Németekre jellemző a pontosság, precizitás és a megbízhatóság.

Ez a három jellemző érvényes a tőlünk származó kanapékra is. Remek ötlet egy ilyen ülőgarnitúrát ajándékba is venni, hiszen nem lehet vele mellé fogni, nagyon kényelmes és nagyon szép. Leginkább a családosoknak ajánlott, de a nagy baráti összejöveteleket kedvelők is bátran vásárolhatnak egy ilyet. Ki fogják tudni használni e kanapé nyújtotta előnyöket. Internetes oldalunkon számos más kanapét is meg tudsz tekinteni több mint 250 darabbal várunk. Mielőtt ellátogatnál hozzánk, hogy megvedd a kiszemelt darabot megéri telefonon érdeklődni annak elérhetősége iránt, hiszen remek áron kínáljuk őket így hamar lecsapnak rá.

Ha már kiszemeltél egy vagy több kanapét gyere el hozzánk személyesen és itt módodban áll ki is próbálni azokat. Kedves kollégáink készséggel felelnek kérdéseidre mind rendelkezik kárpitos, asztalos diplomával és a lakberendezés terén is tudnak segíteni a kedves érdeklődőnek. Immár több éve várunk áruházunkban s elindítottuk internetes oldalunk is, hogy még egyszerűbb legyen a vásárlás és könnyebben tudd meghozni a döntést. Nálunk szinte minden termék azonnal szállítható állapotban vár téged!

 

További ülőgarnitúrákat itt talál.

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X