ZG1604B sarok ülőgarnitúra
ZG1604B sarok ülőgarnitúraZG1604B sarok ülőgarnitúraZG1604B sarok ülőgarnitúraZG1604B sarok ülőgarnitúraZG1604B sarok ülőgarnitúraZG1604B sarok ülőgarnitúraZG1604B sarok ülőgarnitúra

L-alakú ülőgarnitúra ZG1604B

215900 Ft

L-alakú ülőgarnitúra, minőségi szövetből, divatos ülőfelülettel. Ágyazható, ágyneműtartós résszel is rendelkezik a bútor. Jobbos kialakítással kapható, rendkívül kényelmes a szivacsos ülőfelülete. Kényelmes párnákkal rendelkezik, melyek nagy kényelmet adnak. Várjuk hívását!

Leírás

L-alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal szerelve.

Nagyon könnyen tisztítható szövettel és strapabíró kialakítással. Kis állatokat tartóknak ideális, mert nem tudják olyan könnyedén kikaparni, mint egy hagyományos szövettel rendelkező ülőgarnitúrát..

Fontos! Ez a bútor extra akciós áron vásárolható meg, de ezt az árat csak abban az esetben tudjuk biztosítani, ha hivatkozik erre a hirdetésre!

Ülőgarnitúra otlet áruházunk várja Önt szeretettel!

Mérete: 270 x 170

Elérhetőségünk, címünk itt!

jobbos kivitel

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X