ZSL1611 zsákszövet ülőgarnitúra, rugós kivitel
ZSL1611 zsákszövet ülőgarnitúra, rugós kivitelZSL1611 zsákszövet ülőgarnitúra, rugós kivitel

ZSL1611 zsákszövet ülőgarnitúra, rugós kivitel

219900 Ft

Szuper akciós ülőgarnitúra, erős zsákszövetből, jobbos kialakítással. Kényelmes párnákkal rendelkezik a bútor, nagy ülőfelülete miatt kényelmesen tud pihenni az egész család. Várjuk hívását!

mérete: 265 x 170 cm

Zseniális idomokkal és ívekkel rendelkező ülőgarnitúra az egyedi bútorokat kedvelők számára ajánlott. Rendhagyó formavilága színes és ötletes komforttal van felruházva. Nem kell azon aggódni, hogy nem jut hely valakinek. Az egész család kényelmesen pihenhet és szórakozhat rajta. Zsákszövet anyaga hibátlanul bírja a megpróbáltatásokat, biztosak lehetünk abban hosszútávon szolgálja kényelmünket.

Leírás

Rugós kárpitozású zsákszövet sarok – ülőgarnitúra.

Erről a bútorról egy többgyerekes család jut eszembe, a kamaszodó gyermekeikkel, valószínű sosem fogom elfelejteni őket. Történt egyszer ugyanis, hogy éppen mint eladó a pomázi outletben , elég sűrű napot készültünk zárni… Szépen lassan, hiszen bevallom még volt hátra nyitva tartás bőven. Frontos nap volt, borongós, olyan egész nap mindenki kómás és ásítozós. Annak ellenére, hogy dübörgött a forgalom, illetve sanszos, hogy az emberek a rossz idő miatt inkább behúzódtak vásárolgatni, mégis döcögött az idő, egészen a zárás előtti egy óráig. Na akkor toppan be kedvenc sztori családom, azzal a céllal, hogy az óriás nappalijukat színezzék egy ülőgarnitúrával. Érdeklődve nézelődtem feléjük akkor amikor már a sokadik körüket futották, talán nem is kell mondanom a két kamasz roppant kicsattanó nagy örömére.

Röviden elmondták mi a szándék, mi lenne az elképzelés, elég modern, vagány stílusban jelentek meg, így ezt a bútort ajánlottam számukra.

Megmutattam, de egy picit magukra hagytam barátkozni Őket. Tudni kell a bútorról, hogy egy prémium minőségű zsákszövetből készült, terhelhetősége határtalan, tapintásra igazán nem durva, mondhatni inkább kellemes érzés. Szuper ötletesen van kialakítva a bútornak a két széle, mint látjuk felfelé ívelő alakja van, egyik oldalon magasabban. A másik csak épphogy, szolidan. Keménységét és rugózását tekintve nagyon kellemes a mérték, hiszen inkább kemény, mint puha az ülőrésze. Ez biztosítja számunkra, hogy ülve vagy fekve is hosszabban elidőzzünk rajta. A párnákat színben, ötletesen kialakítva, harmonikusan egymáshoz tervezte a kivitelező, de ez nem azt jelenti, hogy bárki ne húzhatná be egy saját párnahuzattal.

Szóval, kis idő után éppen kanyarodtam vissza érdeklődő családomhoz, de félúton összefutottam a szülőkkel.

Beszélgetésünk közben biztosítottak arról, hogy tetszik az ajánlat számukra, és szép lassan eldiskurálva visszaértünk az ülőgarnitúrához.  A két kamasz ott heveredve várt ránk, mikor is észrevettük egyikük édesdeden alszik már, nagyon mosolyogtunk a szülökkel, sokat tanuló, vagy éppen szórakozó kis kamaszuk álmán.

Jelentem az ülőgarnitúrát hazavitték.

Nálunk az ár tartalmazza a párnákat is. 🙂

fix konstrukció, nem ágyazható!

Bútoráruházunk outlet jellege miatt érdeklődjön az aktuális darabszámról, készletről.

Áruházunkban kb. 220 db ülőgarnitúra, sarokgarnitúra található, amely azonnal szállítható, így nálunk nem kell várakoznia a bútorok gyártásáig, elkészítéséig…

kattintson az elérhetőségünkért

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X