A balos ülőgarnitúrát áruházanként eltérő módon értelmezik.

Mi azt nevezzük balos garnitúrának, amikor szemben állunk bútorunkkal, olyan formában, hogy a hosszabbik oldal van velünk szemben, akkor a kilógó rész (ottomán) bal oldalra esik. Tehát nem az ülés irányát kell nézni. Ha egy garnitúrának az ottomán része ugyan olyan hosszú mint a szemben lévő oldal, akkor az szimmetrikus. Így igazán mindegy lenne, hogy milyen állású a bútor de mégsem minden esetben. A bútorokba általában a hosszabbik oldalba szerelik az ágyfunkciót (ha van benne). Így hiába szimmetrikus a bútor, figyelembe kell venni, hogy az ágyfunkció szemben legyen velünk, akkor beszélhetünk bal állású garnitúráról. Fix garnitúráknál természetesen ennek nincs jelentősége.

balos

100 items

  • Akció! Agadir sarokkanapé (3)

    Agadir sarokkanapé szövet

    259900 Ft 199900 Ft

    Agadir sarokkanapé szövet

    259900 Ft 199900 Ft

    Szövet ülőrésszel és mintás párnákkal rendelkező sarokkanapé textilbőr karfákkal. Balos állásban kapható most üzletünkben, ahogy látható a képen. Ezt úgy értjük ha szemben állunk a bútorral akkora  bal kezünk felé esik a rövidebb rész. Nagyon kényelmesek a párnák, az ülőrész minőségi habszivacsból lett kialakítva. Ha lejjebb görget az oldalon, még részletesebb leírást talál a bútorról.

  • Tomi sarokkanapé

    Tomi sarokkanapé

    169900 Ft

    Tomi sarokkanapé

    169900 Ft

    Szürke szövet sarokkanapé, fehér textilbőr kiegészítéssel. Ágyazható funkció is van a bútorban, így ha vendégeket kell elszállásolni, ez is megoldható. Kényelmes párnái és szivacsos ülőrésze igazán nagy kényelmet ad. Elérhetőek vagyunk a hét minden napján, várjuk érdeklődését! A kiszállításban tudunk segíteni!

  • Labane-sarok-ulogarnitura-2

    Labane sarok ülőgarnitúra szövet

    139900 Ft

    Szürke szövet ülőgarnitúra, modern kialakítással. Szivacsos ülőrészén igazi élmény a pihenés. A képen látható balos kialakításban kapható. Érdeklődjön személyesen, vagy akár telefonon a készlet miatt, mivel outlet áruházként viszonylag gyorsan cserélődik kínálatunk. Jöjjön el személyesen üzletünkbe és próbálja ki ezt a minőségi darabot! Ha tetszik már viheti is, vagy segítünk a kiszállításban! További infók lejjebb az oldalon.

  • Mistral-sarok-ulogarnitura-1

    Mistral ülőgarnitúra relax

    189900 Ft

    Szürke szövet ülőgarnitúra, mely kiváló megoldás a mindennapokra. Ülőrésze a legjobb német habszivacsból készült, így biztos lehet abban, hogy hosszútávon nagy kényelemben lesz része. Ahogy a fotón is látható balos állásban vásárolható meg üzletünkben, amíg a készlet tart. Ha megtetszett a bútor, várjuk szeretettel üzletünkben, ahol ki is tudja próbálni. Ha elégedett vele, akár azonnal el is tudja vinni tőlünk, vagy segítünk a kiszállításban.

  • Akció! Matild sarokkanape (2)

    Matild sarokkanapé kék

    249900 Ft 199900 Ft

    Matild sarokkanapé kék

    249900 Ft 199900 Ft

    Kék szövettel kapható, modern kialakítással ez a sarokkanapé. Minőségi német szövetből készült ez a modern és kényelmes bútor. Króm lábai nagyon modern hatással bírnak, és rendkívül stabilan tartják a bútort. Most akciós áron vásárolható meg üzletünkben a bútor. Az akciós ár a készlet erejéig érvényes! Érdeklődjön kollégáinknál a pontos készletet illetően!

  • Akció! Hit-bor-sarokkanape-1

    Hit bőr sarokkanapé relax

    369900 Ft 269900 Ft

    Hit bőr sarokkanapé relax

    369900 Ft 269900 Ft

    Minőségi bőrből készült fehér színű sarokkanapé. A bútor balos kialakítással kapható, relax fejtámlái nagyfokú kényelmet biztosítanak. Várjuk érdeklődését a megadott telefonos elérhetőségen! A pontos készletről kollégáink telefonon készséggel adnak tájékoztatást, mivel outlet áruház vagyunk és minden bútorfajtából pár darab van általában!

  • Akció! Stellar-sarokkanape-1

    Stellar sarokkanapé szürke

    229900 Ft 99900 Ft

    Stellar sarokkanapé szürke

    229900 Ft 99900 Ft

    Extra ülőfelülettel kapható nálunk ez a kényelmes sarokkanapé. Ezt remekül ki lehet használni ha este tv-t néz a családdal. Kényelmes ülőfelülete habszivacsból készült. Az anyaga minőségi német szövet, mely hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra. Párnái is rendkívül kényelmesen támasztják meg hátunkat. Most remek ár-érték aránnyal kapható nálunk! Balos állásban érhető el üzletünkben, ahogy a képeken is látszik.

  • Akció! Lugano sarok ulogarnitura (4)

    Lugano sarok ülőgarnitúra szürke

    249900 Ft 199900 Ft

    Lugano sarok ülőgarnitúra szürke

    249900 Ft 199900 Ft

    Szürke színű prémium sarok ülőgarnitúra letisztult formavilággal. Minőségi német szövetből készült a bútor, mely nagyon kellemes tapintással bír. Habszivacsból készült háttámlája és ülőfelülete nagyon kényelmes. Üzletünkbe ki is tudja próbálni a bútort ha bejön hozzánk. Outlet áruházként pár darabot kapunk minden bútorból, így érdemes minél hamarabb eljönnie üzletünkbe! Görgessen lejjebb az oldalon a bővebb leíráshoz!

  • Fanor-sarokkanape-2

    Fanor sarokkanapé szürke

    94900 Ft

    Szürke szövet sarokkanapé, sárga díszpárnával kapható nálunk most remek áron! A szövet kellemes tapintással bír, a sarokkanapé rendkívül kényelmes. Ülőrésze minőségi habszivacsból lett kialakítva, mely tartós minőséggel bír.Balos állásban kapható a bútor. Pár darab érkezik egyszerre üzletünkbe minden bútortípusból, így érdeklődjön a kollégáinknál az üzletben a bútorokról! Ha hosszabb, részletesebb leírást szeretne olvasni a bútorról görgessen le az oldal aljára!

  • Akció! 1705 Budapest u-formájú kanapé 1

    1705 Budapest u-formájú kanapé

    245900 Ft 199900 Ft

    1705 Budapest u-formájú kanapé

    245900 Ft 199900 Ft

    mérete: 180 x 300 x 140 cm

    Ágyazható, rugós, zsákszövet prémium kategóriás U-formájú kanapé.

    Áruházunk outlet bútoráruház, ami azt jelenti, hogy minden azonnal szállítható ülőgarnitúrából korlátozott darabszám áll rendelkezésre. Jelenleg kb. 250 db különböző típusú garnitúra várja a kedves vásárlók érdeklődéseit (velünk együtt). 🙂 Amennyiben valós áron szeretne ülőgarnitúrát, kanapét vásárolni látogasson el bútoráruházunkba. Szívélyesen várjuk a kedves vásárlóinkat!

  • Summer-sarokkanapé-1

    Summer sarokkanapé ágyazható

    175900 Ft

    Ágyazható sarokkanapé, kellemes tapintású minőségi szövetből. Balos állásban kapható üzletünkben most. A párnák tetszés szerint áthelyezhetőek oda, ahol nekünk a legkényelmesebb. Ágyneműtartós rész is van benne, ami megkönnyíti a tárolást. Outlet áruházunkba pár darab érkezik mindegyik bútorból, így érdemes sietni ha megtetszett. Ha lejjebb görget az oldalunkon, bővebb leírást talál a sarokkanapéról!

  • Driver sarokgarnitúra

    Driver sarokgarnitúra bőr

    259990 Ft

    Minőségi bőr sarokgarnitúra balos állásban kapható üzletünkben, ahogy látszik a fotókon. Króm lábazata stabilan tartja a bútort, és jól passzol a bőrhöz eleganciában. Ágyazható résszel is rendelkezik a bútor, valamint ágyneműtartót is tartalmaz. Relax fejtámlákkal is rendelkezik a sarokgarnitúra, amivel nagyon kényelmessé tudjuk tenni a pihenést. Görgessen lejjebb további információért!

  • Akció! Lava-sarokgarnitúra-4

    Lava sarokgarnitúra relax

    459900 Ft 349900 Ft

    Lava sarokgarnitúra relax

    459900 Ft 349900 Ft

    Bőr sarokgarnitúra minőségi kidolgozással, modern formavilággal. Króm lábai remek tartást adnak a bútornak. Relax állítható fejtámlákkal is rendelkezik a sarokgarnitúra. Dönthető ülőrészénél a lábrész is felemelkedik, ami egy igazi mozi funkció. Most akciós áron kiemelkedő ár-érték aránnyal vásárolható meg nálunk a bútor. Görgessen az oldal aljára bővebb információért!

  • Akció! Candy-sarokgarnitura-1

    Candy sarokgarnitúra ágyazható

    229900 Ft 189900 Ft

    Candy sarokgarnitúra ágyazható

    229900 Ft 189900 Ft

    Minőségi sarokgarnitúra erős zsákszövettel. Fehér textilbőrből készült a karfa és a bútor alsó része. Balos állásban kapható a sarokgarnitúra, melyhez tartozik a puff is. Ágyneműtartós résszel is rendelkezik a bútor, illetve vendégágy funkciója is van. Akciós áron megvásárolható amíg a készlet tart! Outlet áruházként nagy választékkal várunk mindenkit, a készlet erejéig! Még több infóért görgessen lejjebb!

  • Multiflex-sarokkanape-1

    Multiflex sarokkanapé szürke

    119900 Ft

    Szürke színben, minőségi szövettel kapható nálunk a bútor. A szövet nagyon kellemes tapintással bír, az oldaltámla állítható, relax funkciót kapott. Króm lábai jól tartják a bútort hosszútávon. Balos állásban érhető el, amíg a készlet tart. Ha megtetszett, jöjjön el üzletünkbe, ahol ki is próbálhatóak a bútorok. Az oldal alján még több infót talál a bútorról.

  • Demi-sarok-ulogarnitura-2

    Demi bőr sarok ülőgarnitúra

    259900 Ft

    Bőr ülőgarnitúra fekete színben. Rendkívül elegáns hatást kelt ez a minőségi bútor. Balos kivitelben kapható, ahogy a fotókon is látszik. Kellemes tapintású a bőr, mely kiválóan szolgálja a mindennapi használatot. Habszivacsos ülőrésze kényelmes, és nagyon tartós minőséget képvisel. További információkat talál a bútorról, ha lejjebb görget az oldal aljára.

  • Akció! Speedway-u-alaku-ulogarnitura-1

    Speedway u alakú ülőgarnitúra relax

    339900 Ft 299900 Ft

    Sötét szürkés szövetből készült a bútor. A szövet kellemes tapintású és kiválóan szolgálja a mindennapokat. Itt nyugodtan elfér majd családjával. Relax állítható fejtámlákkal rendelkezik a bútor. Ülőrésze kiváló német habszivacsból készült, mely nagyon tartós minőséget képvisel. Most akciós áron kapható a bútor, amíg a készlet tart! Üzletünkben kipróbálható a bútor, mely várakozási idő nélkül akár azonnal vihető!

  • Akció! Mobile-sarokkanape-2 (3)

    Mobile sarokkanapé relax

    239900 Ft 189900 Ft

    Mobile sarokkanapé relax

    239900 Ft 189900 Ft

    Króm lábakkal, szürke szövettel kapható a sarokkanapé. Kényelmes ülőfelülete és relax, állítható fejtámláival igazán kellemes lesz a pihenés. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a bútort! Outlet áruházként pár darab érkezik minden típusból, üzletünkben kb 200 ülő bútor található! Több leírást talál a bútorról, ha lejjebb görget az oldalon! A kiszállításban igény esetén tudunk segíteni 5-10 napos határidővel átlagosan.

  • Merano-u-alaku-ulogarnitura-1

    Merano u alakú ülőgarnitúra szürke

    309900 Ft

    Szürke, kényelmes szövet u alakú ülőgarnitúra. A szövet minőségi, erős szövetből készült német precizitással. A képen is látható párnák kiválóan támasztják meg hátunkat, így hátradőlve a bútoron hosszú távon is igazi kényelemben lehet részünk. Itt méretéből adódóan nyugodtan elférhet az egész család. Ha megtetszett ez a kiváló u alakú ülőgarnitúra, jöjjön el üzletünkbe, ahol ki is tudja próbálni. Görgessen lejjebb több leírásért!

  • Akció! Level-sarokkanape-1

    Level sarokkanapé szürke

    239900 Ft 199900 Ft

    Level sarokkanapé szürke

    239900 Ft 199900 Ft

    Szürke, minőségi, szövetből készült sarokkanapé. A képen is látható balos kialakítással kapható nálunk most akciós áron. Relax oldaltámlával is rendelkezik a bútor, mellyel tovább fokozhatjuk kényelmünket. Outlet áruházunkban közel 200 sarokkanapé közül tud válogatni, ha eljön személyesen üzletünkbe. Lejjebb görgetve további leírást olvashat a bútorról!

  • Saffi-sarok-ulogarnitura-1

    Saffi sarok ülőgarnitúra szürke

    179900 Ft

    Szürke színű, kiváló minőségű textilbőr sarok ülőgarnitúra. Króm lábai igazán elegáns külsőt adnak a bútornak. Külsőre rendkívül modern és letisztult hatása van a bútornak. Balos állásban kapható a sarok ülőgarnitúra, ami ki is próbálható üzletünkben. Outlet áruházunkban széles választékkal várjuk vásárlóinkat, amíg a készlet tart!

  • Prato-u-alaku-ulogarnitura-1

    Prato u alakú ülőgarnitúra barna

    299900 Ft

    Barna színű prémium szövetből készült u alakú ülőgarnitúra. Kiváló választás családosoknak, ahol mindenki elfér. Kellemes színe igazi otthonná varázsolja nappaliját. Minőségi anyaga kiválóan alkalmas a mindennapos használatra. Outlet áruházunkban 180-200 db prémium ülőgarnitúra közül tud választani. Ha megtetszett a bútor, várjuk személyesen üzletünkben! Ne maradjon le a készletről!

  • Pollo-u-alaku-ulogarnitura-1

    Pollo u alakú ülőgarnitúra szürke

    199900 Ft

    Fehér és szürke kombinációban kapható u alakú ülőgarnitúra. Rendkívül kényelmes az ülőfelülete, a párnákat tetszés szerint áthelyezheti, ahogy Önnek a legkényelmesebb. Itt kényelmesen elfér majd az egész család. A mindennapos használatra az erős és tartós anyag miatt igazán alkalmas.A bútor leírását legörgetve olvashatja el. Szeretettel üdvözöljük oldalunkon.

  • Maxi-sarokkanape-1

    Maxi sarokkanapé relax

    149900 Ft

    Fekete szövet sarokkanapé. A szövet rendkívül puha, kellemes tapintású, élmény helyet foglalni rajta. Relax fejtámlákkal rendelkezik a bútor, valamint ahogy látható a képen relax oldaltámlával is bír a sarokkanapé. Króm lábazata nagyon jól tartja a bútort, valóban stabil. Balos állásban vásárolható meg, amíg a készlet tart. Jöjjön el hozzánk és próbálja ki!

100 items