A balos ülőgarnitúrát áruházanként eltérő módon értelmezik.

Mi azt nevezzük balos garnitúrának, amikor szemben állunk bútorunkkal, olyan formában, hogy a hosszabbik oldal van velünk szemben, akkor a kilógó rész (ottomán) bal oldalra esik. Tehát nem az ülés irányát kell nézni. Ha egy garnitúrának az ottomán része ugyan olyan hosszú mint a szemben lévő oldal, akkor az szimmetrikus. Így igazán mindegy lenne, hogy milyen állású a bútor de mégsem minden esetben. A bútorokba általában a hosszabbik oldalba szerelik az ágyfunkciót (ha van benne). Így hiába szimmetrikus a bútor, figyelembe kell venni, hogy az ágyfunkció szemben legyen velünk, akkor beszélhetünk bal állású garnitúráról. Fix garnitúráknál természetesen ennek nincs jelentősége.

balos

126 items

 • Polot bőr ülőgarnitúra

  359900 Ft

  Valódi bőrből készült garnitúra relax fejtámlákkal.

  Nagyon ritka színárnyalat, valódi minőségi bőrből. Elegáns, szolid megjelenése ellenére mégis magára vonja az összes figyelmet. Állítható fejtámlái, kecsesen ívelt karfája miatt bármely modern berendezésű lakás központi eleme lehet. A Polot nem csak stílusos megjelenésével, hanem funkcióival is kiemelkedőt nyújt, hisz ágyazható és egy apró, könnyen hozzáférhető tárolóval is rendelkezik.

 • Szintia ágyazható sarokkanapé

  249900 Ft

  Ágyazható és ágyneműtartós sarokkanapé tartós szövettel.

  Egy igazi miniatürizált garnitúra, hogy a kis hellyel rendelkezőknek se kelljen lemondani a klasszikus L-alakú kanapék előnyeiről. Hamvas hatású dióbarna szövetének tapintása lágy, szinte semely-szerű. Kis mérete ellenére ülésmagassága és mélysége optimális, fejtámlái állíthatóak. Karfái keskenyek, hogy minél több hasznos területet takarítsunk meg vele. Kiváló vendégágyként is funkcionálhat, hisz ágyazható és ágyneműtartóval is ellátták.

 • CARDONE sarokgarnitúra ágyazható funkcióval

  289990 Ft

  Exkluzív sarokgarnitúra prémium anyagok felhasználásával.

  A Cardone ülőgarnitúra azoknak készült, akik szeretik az egyediséget, a lázadó és forradalmi megjelenést, az eklektikus stílusjegyeket. Steppelt felülete, piros szövetkárpitja, szögletes élei, fekete fém enyhén döntött lábai megmagyarázhatatlan összhangban állnak ívelt háttámláival… Fejtámlái állíthatóak, ráadásul ágyazható is. Igazi műalkotás.

 • Halmstad kanapé

  219900 Ft

  Egyszerű és nagyszerű. Ez a Halmstad jelszava. Letisztult, gyűrődésmentes feszes szövete a zsákszövetek erősségével vetekszik. Világoskék színe rendkívül derűs, jókedvre sarkallja az embert. Megbízható, stabil bútor, melyből nem sajnálták az alapanyagot. Kitűnő választás nyaralókba, hétvégi házakba, téli kertekbe. Karfája szárnyszerűen lehajtható. Lábai henger alakú natúr színű fából készültek.

 • Amodi ágyazható ülőgarnitúra

  269990 Ft

  Napjaink talán legkedveltebb szövetéből készült az Amodi. Ez a bőrhatású, az alcantara egy fajtája, mely rendkívül jól tisztítható, nehezen engedi át a nedvességet. Világosszürke színével, pigment mintázatú szövetével az Amodi-t gyorsan szívünkbe fogjuk zárni. Igazán masszív, mindkét végén nyitott garnitúra. Fejtámláit állíthatjuk, és igény esetén ágyazhatjuk is.

   

 • Namie bőr ülőgarnitúra

  399900 Ft

  Az Namie bőr ülőgarnitúra nagyszerű tulajdonságai még nem merültek itt ki. Ágyazható és ágyneműtartó funkciója a háziasszonyok legjobb barátja lesz. Főleg a nagycsaládosok és a nagy baráti társasággal rendelkezők körében. Képzeljünk el egy együtt töltött szombat estét, melynek kár lenne véget vetni hely szűke miatt. Nincs többé gond, mert egyszerűen könnyedén kihúzva, a tároló részéből kivéve az eszközöket, ágyneműket egy kényelmes fekvőhellyé alakítható.

 • Noda sarok ülőgarnitúra

  359900 Ft

  Lenyűgöző méregzöld színével és széles kialakításával nagyon közkedvelt a színes és egyedi bútordarabot kedvelők körében! Fekvő és ülőrészének sajátossága a csodálatos puhaság és kényelem. Baloldali részének szélessége biztosítja a teljes megpihenés és elnyújtózás élményét. Otthonunkban önálló bútorként betölti a teret, mely központi színtere lesz nappalinknak. Kialakítása ajándék, stílusa elragadó.

 • Cecil ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós ZG150614

  239900 Ft

  A Cecil ülőgarnitúra az egyik legjobb választás, amennyiben tartósan szeretne aludni garnitúráján. A fekvőfelülete kemény és igen tartós. Alapvetően nem javasolt a tartós alvás semmilyen ülőgarnitúrán, hiszen nem véletlenül találták fel az ágyat. Na persze a viccet félretéve ezen a bútoron személyes példán okulva is kijelenthető, hogy jól lehet rajta aludni. Az ágyazhatóságát személy szerint azért tartom kiválónak, mert nincs benne olyan mozgó fém alkatrész, ami tönkremehetne a folyamatos kinyitogatásban. Próbálja ki személyesen áruházunkban, és várakozási idő mentesen vásárolja meg álmai ülőgarnitúráját. mérete: 280 x195 cm.

 • Ohop bőr ülőgarnitúra relax fejtámlákkal

  619900 Ft

  Multifunkcionális vajszínű bőr óriásgarnitúra. Egy igazi mega L-alak, mely zárt végek híján még nagyobbnak tűnhet a valóságban. Steppelt, extraszéles ülőfelület, állítható ülésmélység és fejtámlák minden ülőhelyhez. Fekvésre és ülésre is egyaránt optimalizálható, személyre szabható. Rendkívüli méretek prémium minőségben.

 • Ledberg U alakú garnitúra

  269900 Ft

  Ledberg U alakú garnitúra ágyazható funkciókkal szerelve. Az összes párna természetesen tartozéka az ülőgarnitúrának.

  Mini U-alak a javából, hogy azoknak se kelljen lemondani az U-alakú garnitúrákról, akik nem rendelkeznek 3,5-4 méteres hellyel. Enyhén bordázott ülőfelülete vastag és igen erős zsákszövetből készült, hogy bátran állja a mindennapos gyakori igénybevételt. Egyedi textúrájú szövetéhez nagyszerűen illik a fekete, enyhén fényes hatású textilbőr lábazat. Ágyazható, és ágyneműtartós.

 • Tremes ágyazható kanapé

  259900 Ft

  Nagyon kellemes tapintású szövettel bevont kárpitos bútor, amelyben szerepet kapott egy hatalmas ágyneműtartó is.

  Világos, nyers hatású színével, szigorú egyenes vonalvezetésével a Tremes a hagyományos, konzervatív dolgokat kedvelő vásárlók választása lehet. Precízen összerakott elemeihez maximális praktikus tudás is jár. Egy mozdulattal ágyazható, míg a rövid oldal teljesen felemelhető, ahol ágyneműinket tárolhatjuk. Fejtámlái szabadon állíthatóak. Az ülés kényelméről keskeny derékpárnák gondoskodnak.

 • Betsu ágyazható ülőgarnitúra

  349990 Ft

  Csodálatosan letisztult és szolid külsővel rendelkezik. Színe visszafogott és kellemes. Méretei tökéletesen kiszolgálják az idősebb és fiatalabb igényeket egyaránt. Mélysége és szélessége könnyen kezelhető bárki számára. Ágyazható tulajdonsága ajándék nagy baráti társaságot kedvelőknek. Kihúzva egy óriási komfortos fekhely lesz, mely feledhetetlen pihenést nyújt vendégeink számára. Lábai erősen nyújtanak támaszkodást.

 • Tohoku kanapé ágyazható és ágyneműtartós kivitelben

  219900 Ft

  A klasszikus formavilágot varázsolja otthonunkba, ám még többet nyújt számunkra. Méretarányai tökéletesek kisebb terek és nagyobb otthonok tereibe egyaránt. Mélysége idősebb korosztály számára tökéletes, hiszen megtámaszkodva könnyen kiszállnak ülőfelületéből. Ágyazható kompakt bútor, melynek szövet anyaga erős hosszútávon is. Ágyneműtartó része segít bennünket az ágyazásnál, vendégeink maradandó örömére. Lábai stabilok.

 • Leinster U-alakú ülőgarnitúra

  Leinster U-alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkcióval szerelve.

  Igazi mokka, ami kettős hatást nyújt. Mindenképpen figyelemfelkeltő aszimmetrikus formája, kettős színvilága. Mintha egy édes-keserű kapucínerbe harapnánk. Rendkívül változatos ülőfelületei és kihasználtsága van, a keskenyebb ülőrésztől kezdve, a széles nyújtózkodó részekig. Fejtámlái állíthatóak saját pihenésünk igénye szerint. Tároló részében minden elfér az ágyazáshoz. Lábai észrevétlenek ám, biztos támaszkodásban pihentetnek bennünket.

 • Malaim Prémium ülőgarnitúra bőrből

  650000 Ft

  Feltűnően kellemes színe illeszkedik különböző miliőkhöz. Bőr anyaga a prémium minőséget képviseli. Kellemes hűvös, ám még sem hideg érzete elvarázsol majd bennünket. Gyönyörű, gondos, aprólékos kivitelezés. Praktikái egyedülálló tulajdonságokkal bírnak. Ágyazható, ágyneműtartó lehetősége is van. Formája tökéletes, kihasználhatósága ajándék. Csodálatosan támaszkodik króm felületű széles lábain. Otthonának ékszere lehet azonnal.

 • Armando sarokgarnitúra

  349990 Ft

  Vidám és érdekes színárnyalata igazán különlegessé teszi, melyet jellemzői még gyarapítani is lehet. Ülőfelületének keménységi foka a habszivacs tömítő anyag tartásának köszönhető. Anyaga szövet, ami amellett, hogy erős és ellenáll az időnek megőrizte kellemes, bársonyos tapintását. Háttámlái ragyogó dőlés szöget zárnak be, fantáziadús ötlet volt kiegészíteni még relax fejtámlákkal.

 • Jason U formájú ülőgarnitúra

  279900 Ft

  U-alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve. Balos állású zsákszövet huzattal kárpitozott bútor.

  Szürke színe hibátlanul illeszkedik bármilyen más színvilághoz, falszínhez, berendezéshez. Kettős színe jellegzetesé teszi megjelenését. Zsákszövet anyaga az egyik legerősebb materiál, mely nem kopik el az idő előrehaladtával. Nagyobb terek önálló bútoraként ékszere lesz otthonunknak. Ágyazhatósága ajándék, mely kiegészül az ágyneműtartó résszel. U alakja meghitté varázsolja, így összehozza a családot.

 • Madryt sarokgarnitúra ágyazható

  199900 Ft

  Nagyon jó minőségű szövet bútor, balos kialakításban, ahogy a fotón is látszik. Relax fejtámláit kedve szerint állíthatja be, úgy ahogy Önnek a legkényelmesebb. Rendelkezik ágyazható funkcióval a bútor. Valamint ágyneműtartó gondoskodik az ágyneműk tárolásáról. Outlet áruházunkban kb 200 azonnal elvihető sarokgarnitúra van készleten melyek azonnal vihetőek. Várjuk megkeresését!

 • Valerya Sarokgarnitúra

  289990 Ft

  Balos állású sarokgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben. Relax támlákkal és titkos kis pakoló fiókokkal a bal alsó rekeszekben. Nagyon kényelmes kárpitos bútor, amely hosszú, hosszú ideig lesz az otthona ékessége.

 • Barau ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós

  259990 Ft

  Ennél a bútornál a kárpitos tervezők ügyeltek a kényelmen túl a funkcionalitásra is. Az ágyazható és ágyneműtartós funkciók nagyon hasznosak tudnak lenni egy ülőbútor esetén.

  A Barau két színe harmonikus egységként olvad egybe, a színek játékát a hozzávaló kis párnák is fokozzák. Világosszürke ülőfelületei bordázottak. Állítható fejtámláival tetszés szerint érhetünk el modern, vagy akár hagyományos megjelenést. Kihúzható ágya a hétköznapokban is használható, hisz nyitott állapotában is igen esztétikus látványt nyújt a garnitúra.

 • Puzzle sarokgarnitúra ágyazható funkcióval

  349900 Ft

  Puzzle sarokgarnitúra ágyazható funkcióval és ágyneműtartó kialakításával készült. Ez a bútor szabadon alakítható akár jobbos, vagy balos állásúvá. Ez nagyon praktikus, hiszen egy költözésnél, vagy a szoba átrendezésénél nem kell új bútort vásárolni, elég átrendezni a bútort.

 • Micky sarokgarnitúra

  199900 Ft

  Nagyon letisztult ágyazható és relax fejtámlákkal szerelt sarokgarnitúra!

  Harmonikus visszafogott megjelenése, eleganciát sugall. Pompás bársonyos külsője sokak kedvence, mely igen jól illik sötét színéhez. Színe és formájának stílusa könnyedén illeszkedik minden környezethez. Megállja helyét egy nagy nappali, vagy kisebb lakás tereiben is. Ágyazható tulajdonsága a praktikát és könnyen kezelhetőséget előnyben részesítők ajándéka. Biztos támaszkodását króm lábainak köszönheti.

 • Boraki sarokgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve

  279900 Ft

  Boraki sarokgarnitúra ágyazható funkcióval és állítható fejtámlákkal lett szerelve. Az ágy funkció egy könnyed mozdulattal kihúzható és már aludhat is rajta a kedves vendég. Ne feledje ez a bútor csak korlátozott számban kapható és kizárólag a készlet erejéig érvényes az akciós ár.

 • Muster sarokgarnitúra

  269900 Ft

  Relax fejtámlás, balos állású sarokgarnitúra, ágyazható funkcióval szerelve. mérete: 225 x 245

  Vidám színével kedves színfoltja lesz otthonunknak, mely hibátlan kényelemmel párosul. Minőségi szövet anyaga ellenáll az idő megpróbáltatásainak. Nagyszerű kialakítása, háttámláinak dőlés szöge tökéletesen harmonizál a többi részével. Relax fejtámlái még fokozzák különlegességét, megjelenését Króm lábai kecsesen jelennek meg a bútor alján, amitől kifogástalan támaszkodása van, megágyazott formájában is stabil.

126 items

X