Sokféle bútorunk van, például sarok ülőgarnitúra is, ezeket lejjebb láthatja!

Sokan választják előszeretettel ezeket a sarokülő bútorokat mivel így a nappaliban könnyen berendeznek egy egész sarkot, és ebben a felgyorsult világban mindenkinek szüksége van egy olyan helyre az otthonában, ahol nyugodtan tud pihenni. Nálunk sok minőségi sarok ülőgarnitúra található, többféle színben és anyagban. Mivel outlet áruház vagyunk, így minden bútorból fajtánként általában pár darab érkezik egyszerre. Outlet áruházunkban kb 180-200 db ülő bútort talál. Ezek a bútorok kipróbálhatóak, és természetesen azonnal el is vihetőek tőlünk. A kiszállítást ránk is rábízhatja, mert rövid határidővel vállaljuk a bútorok kiszállítását az egész országban.

sarok ülőgarnitúra

10 items

 • Alcludia sarok ülőgarnitúra

  259900 Ft

  Ágyazható funkcióval és relax fejtámlákkal szerleve még kényelmesebb ülőbútort vásárolhat a megszokottakhoz képest. Nálunk minden ülőbútort ki is próbálhat és ha megtetszik azonnal kérheti a házhoz szállítását is. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődését. Gyönyörű eleganciával rendelkezik, megjelenése kifogástalan. Színével idomul a környezetéhez, mely lehet sötétebb vagy világosabb egyaránt. Ülőfelülete minőségi anyagokból készült mely strapabíró is egyben. Jól áll neki a kettős szín világ. Komfortja magas színvonalú fokozva még az állítható relax fejtámláknak köszönhetően. Várjuk kedves érdeklődését, személyesen próbálja ki bútoráruházunkban mihamarabb, amíg van készleten.

 • Capri sarok ülőgarnitúra ágyazható

  209900 Ft

  Kellemes szürkés szövettel érhető el nálunk ez a divatos külsejű sarok ülőgarnitúra. A szövet nagyon tartós minőséget képvisel, kiváló megoldás a mindennapokra. Balos állásban kapható, ahogy a fotókon is látható. Itt kellemesen telik majd a pihenés, akár a lábait is fel tudja helyezni. Ágyazható résszel is rendelkezik a bútor, ezt pár mozdulat után elő is tudja varázsolni.

 • LF160413 Minőségi műbőr sarok ülőgarnitúra

  229000 Ft

  Fehér színű ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós kivitelben. Jobbos kialakításban kapható a bútor, ahogy a képen is látható. Az akciós ár a készlet erejéig érvényes! Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le róla! A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek. Várjuk érdeklődését!

 • Slinde sarok ülőgarnitúra

  249900 Ft

  Barna-bézs árnyalattal kapható szövet sarok ülőgarnitúra. A szövet nagyon kellemes tapintással bír, első érintésre érződik a minőségi anyaghasználat. Különleges színei miatt egyértelműen a nappali dísze lesz ez a szép bútor. Ágyazható résszel rendelkezik a bútor. Várjuk személyesen üzletünkben ha kérdése lenne! További leírást lejjebb talál a bútorról!

 • Lugano sarok ülőgarnitúra szürke

  249900 Ft

  Szürke színű prémium sarok ülőgarnitúra letisztult formavilággal. Minőségi német szövetből készült a bútor, mely nagyon kellemes tapintással bír. Habszivacsból készült háttámlája és ülőfelülete nagyon kényelmes. Üzletünkbe ki is tudja próbálni a bútort ha bejön hozzánk. Outlet áruházként pár darabot kapunk minden bútorból, így érdemes minél hamarabb eljönnie üzletünkbe! Görgessen lejjebb az oldalon a bővebb leíráshoz!

 • Wolf sarok ülőgarnitúra relax

  209900 Ft

  Nagyon kellemes tapintású, puha, minőségi szövetből készült az ülőgarnitúra. Króm lábai nagyon erősek, és tartósak is egyben. Jobbos kialakításban kapható a bútor, ahogy a képen is látszik. Relax fejtámlákkal rendelkezik az ülőgarnitúra, ez is hozzájárul a kellemes kikapcsolódáshoz. Most akciós áron kapható a bútor, amíg a készlet tart! Elérhetőek vagyunk a hét minden napján!

  mérete: 250 cm x 215 cm

 • Sorrento sarok ülőgarnitúra ágyazható

  249900 Ft

  Textil bőr és minőségi erős szövet kombinációja ez a szép bútor. Jobbos kialakításban kapható, ahogy a képen is látszik. Most akciós áron lehet megvásárolni nálunk, amíg a készlet tart. Ágyazható funkcióval is bír az ülőgarnitúra, így ha szükségünk lenne fekhelyekre alkalmanként, vagy akár tartósan, akkor pár mozdulat után készen is áll az ágyrész.

 • Molina sarok ülőgarnitúra ágyazható

  247990 Ft

  Erős szövettel, szürke színben érhető el a sarok ülőgarnitúra. Kiválóan alkalmas a mindennapokra, mivel erős anyagból készült a bútor. Párnáit tetszés szerint variálhatjuk, helyezhetjük át úgy, ahogy nekünk a legkényelmesebb. A szivacsos ülőrész rendkívül kényelmes, itt hosszú órákat tudunk pihenni.További leírást lejjebb talál ha legörget az oldalon.

 • Aspanse sarok ülőgarnitúra

  359900 Ft

  Vanília színű jobbos kialakítású sarok ülőgarnitúra. Relax fejtámlái fokozzák kényelmünket. Ágyazható résszel is rendelkezik a sarok ülőgarnitúra. Ágyneműtartós résszel is rendelkezik a bútor. Szeretettel várjuk hívását!

 • Benny sarokgarnitúra

  249900 Ft

  Kellemes tapintású, plüss szövetből készült sarokgarnitúra. Ágyazható funkcióját könnyen elő tudjuk állítani, ha szükséges plusz fekhelyet kialakítani. Világos krémszínű szövete rendkívül népszerű vásárlóink körében. Ideálisan puha az ülőrész, és a háttámla is remekül tartja hátunkat! Itt nyugodtan hátradőlhet, és élvezheti a pihenést! Szeretettel várjuk érdeklődését!

10 items

X