Akció!
Bézs színű sarokgarnitúra ágyazható funkcióval rsz.1705
Bézs színű sarokgarnitúra ágyazható funkcióval rsz.1705Bézs színű sarokgarnitúra ágyazható funkcióval rsz.1705Bézs színű sarokgarnitúra ágyazható funkcióval rsz.1705Bézs színű sarokgarnitúra ágyazható funkcióval rsz.1705Bézs színű sarokgarnitúra ágyazható funkcióval rsz.1705

Bézs színű sarokgarnitúra ágyazható funkcióval rsz.1705

279500 Ft 189900 Ft

Bézs színű sarokgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve. a szövet kellemes már első tapintásra is, érződik a minőségi anyaghasználat. Jobbos kivitelben kapható most akciós áron a készlet erejéig!

mérete: 265 x 200 cm Jobbos kivitel

Leírás

Prémium kategóriás, ágyazható funkcióval, minőségi rugózattal és kényelmes szivaccsal kárpitozott sarokgarnitúra.

Rugós és szivacsos kárpitos bútor Németországból. Nagyon kényelmes és a szövet tapintása kifejezetten kellemes és kényelmes pihenést biztosít a használónak.

Bútoráruházunk outlet jellege miatt bútoraink azonnal szállíthatóak, a készleteink folyamatosan változnak, így érdemes a kiszemelt sarokgarnitúráról személyesen vagy telefonon érdeklődni.

Az áruházban a termékfeltöltés pillanatában kb. 250 db. azonnal szállítható kanapé és sarokgarnitúra található, így a választék valóban hatalmas. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket.

Ha nem szereted a silány minőséget és mindenből a legjobbat keresed így a kanapéból is, akkor a legjobb helyen jársz. Weboldalunkon minőségi darabokat kínálunk eladásra immár több éve már. Minden kanapéról találsz egy leírást, amiből kiderül, hogy megfelel-e neked vagy sem. Ez a képen is látható prémium kategóriás, ágyazható funkcióval, minőségi rugózattal és kényelmes szivaccsal kárpitozott sarokgarnitúra a te számodra ideális lehet. egy kanapé nagyon fontos, hogy ágyazható is legyen, így ha vendégeid jönnek vagy a családtagok közül valaki látogatna meg van hol elszállásold, van hol az éjszakát töltse és nem kell szállodába mennie.

Rendkívülien nagyot dob ez egy kanapén sokszor felbecsülhetetlen tud lenni két alvóhely a lakásban.

És ezek nem akármilyen alvóhelyek, kényelmes alvást garantál minőségi rugós és szivacsos kárpitos bútor lévén, egyenesen Németországból. Nagyon kényelmes és a szövet tapintása kifejezetten kellemes és kényelmes pihenést / alvást biztosít a használónak. Egy ilyen kanapé megvételével te egy életre tervezel, ezt több évtizedig lehet használni anélkül, hogy bárminemű baja lenne. Remek helyszíne a baráti csevejeknek, de ha egy fárasztó nap után csak elterülnél valahol, akkor ezen az ülőalkalmatosságon ezt is megteheted. Bútoráruházunk outlet jellege miatt bútoraink azonnal szállíthatóak, a készleteink folyamatosan változnak, így megéri a kiszemelt sarokgarnitúráról személyesen vagy telefonon érdeklődni.

Oldalunkat azért hoztuk létre, hogy még könnyebb legyen a vásárlás, és mikor megérkezel áruházunkba, már pontosan tudni fogod melyik az a darab, amelyik valójában érdekel, időt és energiát is tudsz ezáltal spórolni.

Weboldalunkon megtalálod telefonszámunk, de a pontos címünk illetve nyitva tartásunk is fenn van.

Az áruházban a termékfeltöltés pillanatában nem kevesebb, mint kétszázötven darab azonnal szállítható kanapé és sarokgarnitúra található, így a választék valóban óriási. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket, amennyiben kérdésed merülne fel valamelyik kanapénkkal kapcsolatban szakértő kollégáink készséggel felelnek rá akár telefonon, akár személyesen is. Ár érték arányban nem túlzás kijelenteni igyekszünk a legjobbak között lenni, a legjobb minőséget igyekszünk kínálni a lehetőségek szerint a legkedvezőbb áron!

Budapesthez nagyon közel tudja: “Mellékutca, kis rezsi, az árat olcsóbbá teszi”.: elérhetőségünk

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

További sarokgarnitúráinkat itt találja: extra szuper akciók

 

 

 

X