ágyneműtartós relax sarokgarnitúra
ágyneműtartós relax sarokgarnitúraágyneműtartós relax sarokgarnitúraágyneműtartós relax sarokgarnitúra

7669 sarokgarnitúra

189990 Ft

Kék színű ágyneműtartós sarokgarnitúra relax fejtámlákkal és rugós kialakítással. Nagyon kényelmes bútor, amely kellemesen alátámasztja a derekát. Méret: 277×170

Leírás

7669 sarokgarnitúra, a jedik választása

Űrbéli, sőt, csillagköri élmények várnak rád a 7669 sarokgarnitúra vásárlása után! Az égbolt minden csillaga, sőt, a sötét oldal is Rád fog irigykedni ezzel a kanapécsodával. A Star Wars hőseinek a 7669 biztosan figyelemfelhívó név: Anakin Sky vadászgépe ezen a sorszámon futott ki a legnagyobb játékgyár műhelyeiből, így vihette haza minden rajongó az űrcirkálót.

Most Te viheted haza a saját csillagközi hajódat!

A világhírű fantasy-filmeposz képi és kalandvilága ugyanakkor biztosan nemcsak a Star Wars fanatikusokat nyűgözi le. Ezzel a kanapéval ugyanis otthonodban teremtheted meg a Birodalmadat, azt a mesebeli helyet, amelyben bármi megtörténhet. A kalandfilmek világa, a lángoló szerelmek varázsa egy őrjítő, futurisztikus dizájnnal párosulva teremt sci-fibe illő luxust a lakásodban.

Ki gondolná, de ez az ülőgarnitúra nemcsak a dizájn miatt nevezhető fénylő csillagnak, hanem azért is, mert igazán jól használható a mindennapokban? A 7669 sarokgarnitúra biztosan hűséges társad lesz az őrjítő csillagtúrák mellett a meghitt pihenés időszakára is, hiszen ágyazható ágyneműtartós, relax-fejtámlás funkciói biztosítják a luxuspihenést – még az igazi jedikharcosok számára is. A 7669 sarokgarnitúra az egész családot szolgálja majd! Ráadásul precíz, mérnöki pontossággal véghez vitt kivitelezése a minőségi együtt töltött időt, a megbízható kényelmet és egy égbolton ragyogó otthoni enteriőrt együtt hozza el otthonotokba!

Ne várj sokáig, kötelezd el magad a 7669 űrcirkálója mellett, s meglátod, ez a kanapé lesz otthonod kéken világló fénykardja! Hűséges fegyvered a vendéglátásban, ahogyan a családi fészek kialakításában is. Ha személyesen is sütkéreznél e kanapékomplexum fényárában, bátran látogass el hozzánk bemutatótermünkbe, s minden felmerülő kérdésedre választ kaphatsz. Telefonon és online is várjuk megkeresésed, bátran állunk rendelkezésedre a házhoz szállítás vagy a bútorápolás kérdésköreiben is. Ne feledd: munkatársaink Yoda mester tanait követve nemcsak próbálkoznak, hanem valóban mindent meg is tesznek azért, hogy a kanapévásárlás számodra élmény, s ne nyűg legyen. Legyen veled az erő, na meg a 7669 sarokgarnitúra!

Elérhetőségeinket itt találja

Méret: 277×170

 

X