Adiamo u alakú sarokülő garnitúra

299900 Ft

Adiamo u alakú sarokülő garnitúra ágyazható funkcióval szerelve. Rugós és szivacsos kialakítású kárpitos bútor, amely tartósan lett kialakítva, hogy hosszútávon működjön.

Vidám barátságos külső, friss színvilág, optimális méretek, tökéletes forma. Berobbanóan kiváló rugózása kifogástalan segítség a mindennapokban. Összehozza U alakjával az embereket, príma lehetőség a baráti összejövetelekhez. Anyaga minőségi szövet, ágyazható tulajdonsága igen közkedvelté teszi. Komfortos kényelem, háttámlák dűlés szöge ideális támaszkodást nyújt. Pár darab van áruházunk készletében, ne maradjon le!

Leírás

Adiamo u alakú sarokülő garnitúra ágyazható funkcióval szerelve.

Adiamo u alakú sarokülő garnitúra külsejét tekintve mérhetetlenül elegáns, komoly megjelenésű. A modern kék színvilág mégis finomít tekintélyt parancsoló megjelenésén. Terjedelmét tekintve javasolni szoktuk elég hely legyen biztosítva számára, mert megtelíti a teret. Hely bőségében viszont otthonunk ékszerévé varázsoljuk.  Az Adiamo u alakú sarokülő garnitúra szövetén, amiből készült teljes mértékben érződik a modern kettőség sajátos jegye. Amennyire visszafogott mintázata annyira magas szintű és időtállóálló a minősége.

A formatervezésnél láthatóan igyekezett a kivitelező odafigyelni arra, hogy ekkora nagy ülőgarnitúránál ne essen túlzásba a díszítettséget illetően.

Végül a díszítő elemek nem az ívek játékában valamint a szövet varrásaiban jelentek meg.

Különlegességei az U alakú formában, ülőfelületének egyedi szélességében, mélységében és a véget nem érő háttámlák hosszúságában válnak láthatóvá és érezhetővé. Az érzéseknél maradva az Adiamo u alakú sarokülő garnitúra szövetének kellemes tapintása igazán magával ragadó. Keménységéről és tartásáról a habszivacs tömítés gondoskodik, mely annyira komfortos, hogy hosszú időtöltésre készülhetünk benne. Higgyék el ezt az élményt érdemes lesz megosztani másokkal is, hely lesz bőven.

Kettős színhatás fokozza az ANDIAMO U látványosságát, mely praktikai szempontból is könnyebbséget ad.

Alsó része könnyen tisztán tartható és egy nedves kendővel letörölhető.  Ágyazhatóságának köszönhetően akár egy kisebb óvodai csapat is elférhet rajta, szuper helyet adva egy jó kis hancúrozásnak, birkózásnak. Ezeket a pillanatokat egyébként is érdemes felejthetetlenné tenni. Rohanó világunk egyre ritkábban teszi számunkra lehetővé. Gyermekeinknek talán a legfontosabb, amikor érezhetik, mi is partnerek vagyunk a játékban. Minden porcikánkkal csak rájuk figyelünk, legyen akár egy hosszabb vagy rövidebb időről szó. Az Adiamo u alakú sarokülő ülőgarnitúra tökéletes helyszín a meghitt pillanatok átéléséhez. Barátaink vendéglátásához, családtagjaink marasztalására, kedvenc zenékkel történő kikapcsolódásra.

Valószínű mindenkivel előfordult már, amikor hajnalban megébredve kidobja az ágy. Ilyenkor teszünk egy kört elcsendesült otthonunkban, kitekintünk az ablakon majd, összekucorodva visszaszendergünk kanapénkon. Az ANDIAMO U gondoskodni fog a megfelelő pihenésről, megnyugtató alvásról.

Pomázi bútor outletben elérhető.

Méret: 200 x 330 x 150

X