Akció!
Agadir sarokkanapé
Agadir sarokkanapéAgadir sarokkanapéAgadir sarokkanapé

Agadir sarokkanapé szövet

259900 Ft 199900 Ft

Szövet ülőrésszel és mintás párnákkal rendelkező sarokkanapé textilbőr karfákkal. Balos állásban kapható most üzletünkben, ahogy látható a képen. Ezt úgy értjük ha szemben állunk a bútorral akkora  bal kezünk felé esik a rövidebb rész. Nagyon kényelmesek a párnák, az ülőrész minőségi habszivacsból lett kialakítva. Ha lejjebb görget az oldalon, még részletesebb leírást talál a bútorról.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Agadir sarokkanapé

Nagyon népszerű minden korosztály szerint az Agadir sarokkanapé. A világos szövet ülőrész sűrű szövésű szövetből készült, mely nagyon jól harmonizál a textilbőr karfákkal. Több díszpárna is jár ehhez a kiváló bútorhoz, mely stílusában nagyon megnyerő darab.

Ha ezt a bútort választja egy kényelmes és nagyon különleges bútor kerül az otthonába. Jöjjön el pomázi üzletünkbe és üljön bele az Agadir sarokkanapéba. Ha megtetszett és elégedett, akkor helyben ki is fizetheti és már Öné is a bútor. Jó hír, hogy nálunk nincs várakozási idő. Ha igényelné a bútor kiszállítását, arra is van lehetőség ezt az üzletben megtudja beszélni a kollégákkal.

Várjuk hívását mindennap, elérhetőségünket a kapcsolat menüpontban találja!

mérete: 300 cm x 190 cm

 

X