Albert L-alakú ülőgarnitúra
Albert L-alakú ülőgarnitúraAlbert L-alakú ülőgarnitúraAlbert L-alakú ülőgarnitúraAlbert L-alakú ülőgarnitúraAlbert L-alakú ülőgarnitúraAlbert L-alakú ülőgarnitúraAlbert L-alakú ülőgarnitúra

Albert L-alakú ülőgarnitúra

239900 Ft

Albert ágyazható és ágyneműtartós L-alakú ülőgarnitúra zsákszövet huzattal. Jobbra-balra szerelhető ottomán résszel alakítható az iránya jobbos-balos irányban. Az ár a készlet erejéig érvényes. Ne maradjon el Ön sem erről a bútorról. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket személyesen vagy telefonon.

Leírás

Albert L-alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval

Jellemző ülőgarnitúra, mely a kettőség harmóniájának bajnoka. Megjelenésében tükröződik a méltóságteljes elegancia és megmutatkozik a fantázia dús játékosság. Láthatjuk formájában, színeiben, anyagában egyaránt. Lágy íveit néhol jóval szabályszerűbb egyenes követi. Tekintsük meg a kartámlák íveit mennyire szépen ívelt, dizájnosan karakteres. Ehhez párosul a háttámlákat puhító párna sorozat, mely rendkívül lágyan ölel majd körbe bennünket, megtámasztva testünk minden pontját saját alakzatunkhoz igazodva. Az ALBERTA ülőrésze tökéletes mélységgel és szélességgel lett megalkotva. Nyugalommal foglalhatunk helyet a rövidebb részen anélkül, hogy a belesüppedéstől kellene tartanunk. Ülőfelülete hab szivaccsal tömített, ami igazán kifogástalan tartás és keménység szempontjából. Fontos szempont, amikor egy hosszabb filmet szeretnénk megnézni, vagy kedvenc könyvünkbe feledkezni huzamosabb ideig.

Gyakrabban találkozhatunk ennek ellenkezőjével, amikor a modern bútor ülőfelülete túl puhára lett megalkotva, kevesebb tartással. Valójában hosszabb távon mindenképp a biztos tartással rendelkező lesz a befutó.

Anyaga a prémium minőséget képviseli, erős strapabíró szövet, mely időtállósága és a kellemes tapintás miatt nélkülözhetetlen. Amennyire masszívnak és keménynek tűnik olyannyira lesz, lágy finom érzet mikor hozzáérünk.  Szürke színe nem nyomasztó abszolút kellemes, környezetéhez jól illeszthető árnyalat. Az ALBERTA ülőgarnitúrának az alsó része, fehér műbőr anyag. A fehér színe miatt aggódnunk nem kell, mert egy nedves kendővel könnyedén letisztíthatjuk, hiszen alsó részére való tekintettel jobban ki van téve az esetleges szennyeződéseknek. Formája és kialakítása aszimmetrikus, ezért a család összes tagja megleli majd száméra a kényelmes ülő vagy fekhelyet. Jobb oldali része hosszított, ezért lábunk kinyújtózhat rajta kényelmesen. Vigyázat túl ideális és maximális kényelmet ad ez a rész, nehéz lesz elbúcsúzni tőle, ha indulnunk kell….

Az ALBERTA ülőgarnitúra legközkedveltebb tulajdonsága az eddig megemlítettek közül is, az ágyazhatósága, ami kiegészül egy ágyneműtartó résszel. Technikailag semmi bonyodalomra nem kell gondolni, mert egy félkezes mutatvánnyal kész az ágy.

ALBERTA bútorunk csodálatos ékszere lesz otthonunk központi színterének, rendkívül jól kiszolgál minket a hétköznapokban.

Várunk Titeket személyesen bútor áruházunkban, ne maradjatok le róla!

Méret: 200 X 330

mérete: 330 x 200  cm.

X