Akció!
Alclu AL1609 sarokgarnitúra
Alclu AL1609 sarokgarnitúraAlclu AL1609 sarokgarnitúraAlclu AL1609 sarokgarnitúraAlclu AL1609 sarokgarnitúra

Alclu AL1609 sarokgarnitúra

325900 Ft 179999 Ft

Akciós áron kapható sarokgarnitúra kellemes árnyalatban. Relax támláit kedve szerint tudja beállítani, jobbos állással kapható a bútor. Szivacsos ülőfelülete valóban kényelmes, ez fontos, hiszen hosszú időt töltünk el itt. Króm lábai stabilan tartják a bútort.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Relax fejtámlás sarokgarnitúra

Nagyon letisztult és valóban kényelmes sarokkanapé, amely tartós és a tulajdonosának biztosan pihentető és kikapcsoló lesz egy fárasztó nap után…

Havi akciónk egyik főszereplője ez a Alclu AL 1609 capuccino barna, elegáns, L alakú sarokgarnitúra.

Egyedülálló ajánlat, német minőség, elegancia, kényelem. Ezek a kulcsfogalmak minden sarokgarnitúra vásárló legfontosabb szempontjai. Capuccino színének meleg árnyalata barátságos, nyugtatóhatású, így egy fárasztó és hosszú nap után hazaérve másodperceken belül elernyedhetnek izmai. A kanapé relax fejtámlával rendelkezik, mely még komfortosabb, pihentetőbb élményt nyújt tulajdonosa számára.

L alakjának köszönhetően kényelmes időtöltést biztosít társalgáshoz, délutáni sziesztázáshoz, családi mozizáshoz.

A kanapé lendületes stílusa, letisztult formatervezése tökéletesen harmonizál az íves, téglalap alakú króm lábakkal. Egyedi elképzelés alapján néhány színes, és mintás puha párna tökéletes kiegészítői lehetnek ennek a prémium kategóriás ülőgarnitúrának. Minden korosztály számára ideális pihenőhely.

Anyaga tartós, kiválóan tisztítható így kisgyermekes családok számára is tökéletes választás.

Egy ülőgarnitúra nem csak otthonunk éke, hanem társas kapcsolataink központja is egyben. Ezért az áhított bútor számos kritériumnak kell, h megfeleljen. Bútoráruházunk olyan kanapékkal rendelkezik, melyek komplexen biztosítják a vásárlók igényeit. Az ulogarnitura.net bútorboltban  több száz garnitúra várja leendő tulajdonosát.

Áruházunkban mindenki megtalálhatja ízlésének, igényének megfelelő ülőgarnitúrát. A pasztell színektől a harsányabb mintázatig, a kisebb mérettől a grandiózusabb formákig. Az ulogarnitura.net bolt kínálatára   jellemző a több-   illetve prémiumkategóriás relax funkcióval rendelkező kanapék értékesítése. Manapság sokak számára elengedhetetlen kritérium a relax funkcióval rendelkező bútor.

Jöjjön el hozzánk Ön is, és próbálja ki! Bútorvásárlásnál a legjobb döntést mindig személyes tapasztalat alapján hozzuk meg.

Tanácstalan, hogy milyen stílusú, színű bútort válasszon?  Elég, ha csak a legfontosabb paraméterekkel érkezik, szakképzett munkatársaink segítenek Önnek a tökéletes bútor kiválasztásában.

Sok szeretettel várja Önt és Családját az ulogarnitura.net csapata!

Akciós áron megvásárolható a készlet erejéig. Siesse ne maradjon le róla!

Bútorboltunk szívélyesen fogadja megkeresését és tekintettel arra, hogy áruházunk outlet jelleggel működik igyekszünk a készleteinket folyamatosan frissíteni. Fontos kiemelni, hogy minden termékből korlátozott darabszámmal rendelkezünk, így érdemes érdeklődni a készletről és érdemes hamar lecsapni a kiszemelt bútorra.

 

 

címünk elérhetőségünk

 

 

X