Akció!

Alcudia sarok ülőgarnitúra

425900 Ft 199900 Ft

A bútoron egy apró sérülés található, ami nem rontja az összképet, de mi mindenképpen jelezzük!

Előkelő külső nagyon lágy kényelmet takar. Elég csak a párnák kedves puhasága és íves formájára tekinteni. Luxus érzés a háttámlák selymes érintése, ülőfelületének komfortjával kiegészülve. Színe könnyen illeszthető a bútortársakhoz. Anyaga minőségi szövet. Sérülése nem feltűnő, szinte észrevétlen. Érdemes felkeresni személyesen bútoráruházunkban. Készletünkben egy pár darab erejéig található. Várjuk érdeklődésüket.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Motorosan állítható sarok ülőgarnitúra.

Jelenleg csak 1 db van készleten, így érdemes lecsapni rá minél hamarabb.

Erre a méltóságteljes megjelenésre kizárólag csak az Alcudia sarok ülőgarnitúra képes. Elegáns színével, és ezzel a kifinomult formával, széles termetével és határozott íveivel egyszerűen tökéletes. Mai modern dizájn megtestesítője. Prémium szövet anyaga már első érintésre is teljes mértékben elvarázsolja a rajta helyet foglalókat. Álmodni sem mernénk ilyen puhaságot a nappalink kellős közepén. Egyedi megoldás számomra, hogy a kivitelezők nem emelték magasra háttámláit, inkább gyönyörűen szabott kényelmes és lágyan körül ölelő puha párnákkal oldották meg a támaszkodást. Természetesen a kartámlák szélessége idomul a bútor többi formájához is, szélességével, tömörségével és komfortjával. A lefelé ívelő ülőrész széle lekerekített formája folyamatosan követi a térdünk belső hajlatát. Ettől úgy érezhetjük, mintha eggyé válnánk az Alcudia sarok ülőgarnitúrával, átadva magunkat a legtökéletesebb pillanatnak. Egyenlő harmóniában van a hátpárna rész az ülőrész keménysége és az ülőfelület komfortja. A grafitszürke elegancia természetesen egy kis ötleteléssel lazán és könnyedén feldobható és színesre varázsolható. „A változatosság gyönyörködtett” tartja a mondás ezért érdemes megadni magunknak a lehetőséget néha egy kis játékosságra. Csíkos, pöttyös, kockás, színes párnahuzattal, egy kellemes pléddel.

Az Alcudia sarok ülőgarnitúra krómlábai hangsúlyos dizájnnal helyezkednek el a bútor aljában, szélesen elhúzódva, gondos támaszkodást nyújtva kedvenc unokáinknak bukfencezés közben.

Varázslatos érzés lesz számunkra, mikor kedves unokánk a velünk együtt töltőt hétvégén a nagy hancúrozás és bukfenc után szépen elszenderedik a nagy átölelő párnák között. Elnyújtózva a kényelmes felületén mely akár ággyá is alakítható. így kedves unokánk úgy érezheti magát, mint Alice csodaországban. A varázslatos álomba zuhanva ahol csodálatos ám mégis képtelen mesefigurák birodalmába csöppen, a fehér nyúl házában, a hernyókat látva, a hófehér királynőt megismerve. A legszebb álma lesz az óriás modern Alcudia sarok ülőgarnitúrában. A nagycsalád kedvence lesz, biztonságos és kényelmes. Tökéletesen illeszkedik bármilyen környezethez, otthonunk, nappalink felemelő díszeként ékesíti majd otthonunkat. Pomázi outlet készletében megtalálható, kizárólag a készlet erejéig így javasoljuk a mihamarabbi érdeklődést.

Méret: 300 x 225

elérhetőségünk, címünk itt található

X