Akció!
Almere 1612 szürke, ágyazható ülőgarnitúra
Almere 1612 szürke, ágyazható ülőgarnitúraAlmere 1612 szürke, ágyazható ülőgarnitúraAlmere 1612 szürke, ágyazható ülőgarnitúra

Almere 1612 szürke, ágyazható ülőgarnitúra

275907 Ft 199000 Ft

Szürke szövettel kapható, jobbos kialakítású ülőgarnitúra. Króm lábai elegáns hatást keltenek. Ágyneműtartóval és ágyazható résszel is rendelkezik a bútor! Várjuk hívását!

Leírás

Szürke színű ágyazható ülőgarnitúra ágyneműtartó funkcióval szerelve.

Jobbos kivitelű, rugós kárpitos bútor.

Erős szövet, amely kellemes tapintású és tartós kivitelű.
Mérete: 280 x 170

Kényelmes, modern, mégis visszafogott ülőgarnitúrára vágyik? Akkor ne keressen tovább, ezt ülőgarnitúrát Önnek találták ki! Kellemes tapintású szövete már az első érintésnél magával ragadja az embert, ráadásul ez nem a minőség rovására történik. A szövet erős és tartós, ráadásul könnyen tisztítható. Szürke színe bármely nappaliban jól mutat, már önmagában is eleganciát sugároz, de pár darab színes díszpárnával a saját stílusunkhoz igazíthatjuk, legyünk akár visszafogott romantikusak, modern művészek, kisgyerekes családok vagy elegáns üzletemberek.

Formái lekerekítettek, ami sokkal barátságosabbá és hívogatóbbá teszi a megjelenését, ráadásul nagyon kényelmes is a rugós kivitelezésből adódóan. A karfáknak köszönhetően bármely testhelyzetben megfelelően tud pihenni az ember egy ebéd utáni ejtőzés alkalmával, vagy egy esti filmezés során. A sarokgarnitúrák sajátossága, hogy minden baráti összejövetelt fel tudnak dobni, hiszen méreteik miatt sokan elférnek rajta, ráadásul egy beszélgetés során sokkal meghittebb hangulat alakulhat ki a társaságban, mivel az emberek egymás szemébe nézve tudnak társalogni.

Ha pedig az esti party végén a vendégek nem szeretnének hazamenni, ez az ülőgarnitúra könnyedén ággyá alakítható, így senkit nem kell kiküldeni a sötét éjszakába. Hogyha ezek hallatán kétsége támadna, hogy hol tárolja a vendégeknek szánt ágyneműket, megnyugodhat, mert ez a ülőgarnitúra még ágyneműtartóval is rendelkezik.

Ha bármiben a segítségére lehetünk ne habozzon keressen fel minket és kollégáink mindenben a segítségére lesznek! Mi hiszünk az értékteremtésben és mindent annak szentelünk, hogy Magyarországon egyedülálló kiszolgálásban részesüljön a vásárló és valóban elégedett legyen a megvásárolt termékével. Szakképzett eladóink nem csak mondják, hanem tudják is a szakmájukat, hiszen mindegyik eladó iskolai végzettségét tekintve is szakmai tapasztalattal bír. Akár szakmai kérdéseket is fel tud tenni, ami nagyon sok esetben hasznos lehet, mert nem biztos, hogy a legszebb bútor egyben a leges leg tartósabb is, bármennyire is szeretnénk azt hinni.

Az ár a készlet erejéig érvényes érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.Szeretettel várjuk bútoráruházunkban.

 

X