Akció!
Almere 1612 szürke, ágyazható ülőgarnitúra
Almere 1612 szürke, ágyazható ülőgarnitúraAlmere 1612 szürke, ágyazható ülőgarnitúraAlmere 1612 szürke, ágyazható ülőgarnitúra

Almere 1612 szürke, ágyazható ülőgarnitúra

275907 Ft 199000 Ft

Akciós bútor
Kategória: Címkék: ,

Leírás

Szürke színű ágyazható ülőgarnitúra ágyneműtartó funkcióval szerelve.

Jobbos kivitelű, rugós kárpitos bútor.

Erős szövet, amely kellemes tapintású és tartós kivitelű.
Mérete: 280 x 170

Kényelmes, modern, mégis visszafogott ülőgarnitúrára vágyik? Akkor ne keressen tovább, ezt ülőgarnitúrát Önnek találták ki! Kellemes tapintású szövete már az első érintésnél magával ragadja az embert, ráadásul ez nem a minőség rovására történik. A szövet erős és tartós, ráadásul könnyen tisztítható. Szürke színe bármely nappaliban jól mutat, már önmagában is eleganciát sugároz, de pár darab színes díszpárnával a saját stílusunkhoz igazíthatjuk, legyünk akár visszafogott romantikusak, modern művészek, kisgyerekes családok vagy elegáns üzletemberek.

Formái lekerekítettek, ami sokkal barátságosabbá és hívogatóbbá teszi a megjelenését, ráadásul nagyon kényelmes is a rugós kivitelezésből adódóan. A karfáknak köszönhetően bármely testhelyzetben megfelelően tud pihenni az ember egy ebéd utáni ejtőzés alkalmával, vagy egy esti filmezés során. A sarokgarnitúrák sajátossága, hogy minden baráti összejövetelt fel tudnak dobni, hiszen méreteik miatt sokan elférnek rajta, ráadásul egy beszélgetés során sokkal meghittebb hangulat alakulhat ki a társaságban, mivel az emberek egymás szemébe nézve tudnak társalogni.

Ha pedig az esti party végén a vendégek nem szeretnének hazamenni, ez az ülőgarnitúra könnyedén ággyá alakítható, így senkit nem kell kiküldeni a sötét éjszakába. Hogyha ezek hallatán kétsége támadna, hogy hol tárolja a vendégeknek szánt ágyneműket, megnyugodhat, mert ez a ülőgarnitúra még ágyneműtartóval is rendelkezik.

Ha bármiben a segítségére lehetünk ne habozzon keressen fel minket és kollégáink mindenben a segítségére lesznek! Mi hiszünk az értékteremtésben és mindent annak szentelünk, hogy Magyarországon egyedülálló kiszolgálásban részesüljön a vásárló és valóban elégedett legyen a megvásárolt termékével. Szakképzett eladóink nem csak mondják, hanem tudják is a szakmájukat, hiszen mindegyik eladó iskolai végzettségét tekintve is szakmai tapasztalattal bír. Akár szakmai kérdéseket is fel tud tenni, ami nagyon sok esetben hasznos lehet, mert nem biztos, hogy a legszebb bútor egyben a leges leg tartósabb is, bármennyire is szeretnénk azt hinni.

Az ár a készlet erejéig érvényes érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.Szeretettel várjuk bútoráruházunkban.