ágyazható és ágyneműtartós
ágyazható és ágyneműtartóságyazható és ágyneműtartóságyazható és ágyneműtartóságyazható és ágyneműtartóságyazható és ágyneműtartós

Andrea sarokgarnitúra

269990 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós sarokülő garnitúra Merlose szövettel kárpitozva. Kényelmes állítható fejtámlákkal, igazi dizájn bútor valódi kényelemmel.

Kategória:

Leírás

Andrea sarokgarnitúra, az isteni muzsika mérföldköve

„Ha az Úrnak szép énekhangja lehetne, akkor az biztosan Andrea Bocelliére hasonlítana legjobban”. Celine Dion, a hangi adottságokról igencsak meggyőzően beszélő, aranytorkú énekesnő jellemezte így napjaink egyik legcsodálatosabb, bársonyos tenorját. Andrea Bocelli az a kortárs komolyzenének, mint az Andrea sarokgarnitúra a bútordizájnnak. Egy mérföldkő.

És a mi ANDREA-sarokülőnk éppen ilyen mérföldkő: nemcsak megpihenni érdemes rajta, nála, vele, de ha az ember egyszer máf a „karjaiba omlott”, többé sosem feledi.

Éppen Andrea Bocelli hangja ihlette ezt a csodálatosan szép, az itáliai bútordizájn divatos luxusát. Kifinomult eleganciáját magán viselő, mégis bátortalanul nemes, bájos bútordarabot.

Bocelli a sikerét elhivatottságának, szorgalmának és töretlen kitartásának köszönheti, miközben örökletes zöldhályog betegsége még egy gyermekkori baleset következtében súlyosbodott, s 12 évesen elvesztette a látását. Vigaszt számára egyedül a zene jelentett, amiben fel is fedezték: 1994-ben Sanremo-i Dalfesztivált Il mare calmo della serra című dalával teljesen újoncként nyerte meg. Azóta pedig szó szerint világhírű, sőt világsikerű: szinte megszámlálhatatlan szakmai elismeréseinek száma, a Guinness Rekordok könyvébe kerüléstől a Golden Globe-díjon át, az Oscar jelölésig.

Az Andrea sarokgarnitúra éppen ez a csoda, a zene, a muzsika maga, ez a lenyűgöző kanapé olyan ihletett, olyan bizsergető látvány és kényelemérzés, mint amit egyedül Bocelli elképesztő hangja varázsol a szívekbe. „A zene mindig a szenvedélyem volt és mindig a lehető legjobban akartam csinálni. A muzsika örömöt, boldogságot hoz az életünkbe, én hiszek ebben. És valamilyen módon segít abban, hogy a világ egy jobb hely lehessen” – mondta egyszer a művész, s mindez érthető ANDREA-ra is. Ez a luxusbútor épp azért van, hogy a Te világod egy jobb hely legyen!

Az Andrea sarokgarnitúra ágyazható, ágyneműtartós, speciális Merlose szövettel, minőségi kivitelezéssel kárpitozott luxus sarokülő. Csodálatos, mély barna színe mintha csak Bocelli szülőföldjének, Toszkánának a tájaira vezetne. Éld át a Boticelli-muzsikát ezen a kanapén, vidd haza még ma! Gyere és látogass el üzletünkbe, mert az. ANDREA-ért bármeddig érdemes elmenni! Lépj velünk kapcsolatba mihamarabb, mert ez a csoda, biztosan nem marad készleten sokáig! Válaszd az életet, legyen ez a bútor a Te isteni muzsikád mérföldöve!

Méret: 270×230

Ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható a készlet erejéig bútoráruházunkban.

További sarokgarnitúra kínálatunk itt található

 

X