sarokgarnitúra
sarokgarnitúrasarokgarnitúra

Angel sarokgarnitúra

199900 Ft

Ágyazható sarokgarnitúra párnákkal relax funkcióval és eszméletlenül kényelmes ülőfelülettel..

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Angel sarokgarnitúra, hűséges tökéletes

Ugyan kinek ne jutna eszébe David Boreanaz, amikor azt hallja: ANGEL? Ez az Angel sarokgarnitúra pedig a tökéletes pasi tökéletes bútormegfelelője. Nem lehet ugyanis elfeledni a Buffy, a vámpírok réme című televíziós sorozat szereplőjét, Angelt. Nincs az a nő, akinek ne ugrana be a Boreanaz által alakított vámpír hős. Ellenállhatatlan vonzalmat keltett ugyanis ez az emberi lélekkel rendelkező, őrjítő mosolyú, epekedő tekintetű vámpírférfi egy teljes nőgenerációban. Olyan rajongást váltott ki ez a szereplő, hogy főhősként aztán még saját sorozatot is kapott: amikor Angel rájött, hogy nem adhat Buffy-nak igazi szerelmet, Los Angelesbe költözött, hogy arra tegye fel életét, hogy korábbi bűneit jóvátegye és ezzel feloldozást nyerjen. Mi bizony igazán feloldoztuk volna…

Most viszont itt a lehetőség:oldozd fel magad! Nincs az az Isten (vagy éppen angyal), hogy ne akarjuk még egyszer újranézni Angel valamennyi lélegzetelállító kalandját. Az Angel sarokgarnitúra pedig ehhez, ahogyan minden egyes más, lebilincselő televíziósorozathoz is kiváló partnered lesz.

Ha pedig még meg is osztoznál David Boreanazon a barátnőiddel, az ANGEL-en nekik is bőségesen jut majd hely.

Ez a balos állású sarok ülőgarnitúra ugyanis nemcsak azt a sármos eleganciát, lenyűgöző látványt nyújtja, amelyet a sorozatbeli Angel sarokgarnitúra sugároz magából. Az ANGEL egy igazán tartós, biztonságos, magas minőségű garnitúraként az otthonod, a mindennapjaid központjává válik majd, rengeteg praktikus tulajdonságával, hűségével. Egy olyan társ lesz, akire mindig is vágytál, olyan stílussal, amelyet mindig is a magadénak szerettél volna!

Nem is kell mást tenned, mint elhatározni magad, hogy megszerzed, amit akarsz és ami neked jár! Legyen Tiéd az Angel sarokgarnitúra! Ez a bútor tökéletesen passzol majd otthonodba, és a életedbe is, de érdemes rá lecsapni mihamarabb, hiszen nem terem minden bokorban! Jelentkezz be az ANGEL-re nálunk mihamarabb, várjuk hívásod, vagy éppen személyes látogatásod. Bemutatótermünkben szabadon elmerülhetsz az ANGEL nyújtotta kényelemben, kollégáink pedig mindenben segítségedre lesznek. Méretkérdések? Házhoz szállítás? Bútorápolás? Ránk ebben is számíthatsz,  segtünk: ahogyan otthonodban majd az Angel sarokgarnitúra válik egy megbízható, angyali társsá.

Érdeklődjön a készletről és ne maradjon le az akcióról!

mérete 225 x 265

X