Angelina sarok ülőgarnitúra
Angelina sarok ülőgarnitúraAngelina sarok ülőgarnitúraAngelina sarok ülőgarnitúraAngelina sarok ülőgarnitúra

Angelina sarok ülőgarnitúra

299900 Ft

Mérete: 300 x 230 cm Relax fejtámlás, ágyazható kivitel, prémium minőség

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Relax fejtámlás Angelina sarok ülőgarnitúra, van ami tényleg megismételhetetlen

Oké, tényleg van bárki, akinek erről a névről nem Angelina Jolie jut eszébe? A mi ülőgarnitúránk, Angelina sarok ülőgarnitúra éppoly különleges, éppen olyan unikum, mint a csodálatos szépségű, elképesztő bátorságú hollywoodi színésznő. Egy olyan színész-rendező-producer-modell, aki ugyan viharos magánéletével is a világfigyelem központjában áll évtized óta, ám tehetségét és elképesztő teljesítményét soha sem vonta kétségbe senki. Jolie hat gyereket nevel (most már egyedül), elképesztő alakításaiért a legrangosabb díjakat kapta meg, karitatív tevékenysége példaértékű, és nem mellesleg évtizedek óta nincs párja szépségének.

Az Angelina sarok ülőgarnitúra nevét ugyanez a sokoldalúság adta a bútorvilágban: ágyazható, relax fejtámlái a kényelem magasiskoláját nyújtják, szövete a legkiválóbb minőségű fekete textilbőr lábazat és a grafit-szürke kárpittal tökéletes kombinációja. Ez a bútor éppen annyira alkalmas a szemek elkápráztatására, a csábítás művészetére, mint amennyire az anyai melegség, a magabiztosság ereje és az otthon biztonságának sugárzására. Ez a multifunkciós bútor a Ti otthonotok ékszereként ragyoghat. Van benne vadság, mégis tökéletes báj lengi körbe. Egyszerre kényelmes és praktikus, és egyszerre lenyűgözően egyedi. Ki vágyna másra, mint ANGELINA-ra?

Vidd most haza a saját, egyedi és megismételhetetlen ANGELINA-dat, ebben a kivételes akcióban! Figyelem, ez a lehetőség egyszeri és nem tart sokáig, ha most nem jól döntéesz, aligha tekerheted vissza a médialejátszón, ahogyan Jolie filmjeit! Az Angelina sarok ülőgarnitúra ugyanis ebben a kivételes akcióban a készlet erejéig kapható, ráadásul ezen a kivételes áron. Ez az ajánlat tehát, éppen úgy, ahogyan Angelina Jolie: megismételhetetlen!

Várjuk hívásod, de még inkább – és hidd el, ez fontos – személyes látogatásodat. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, lépj velünk kapcsolatba és minden kérdésedre igyekszünk kielégítő választ adni. Sőt, gyere el hozzánk, örömmel vezetünk körbe bemutatótermünkben, de arra még előre figyelmeztetünk: több száz lélegzetelállító garnitúránk közül is kiemelkedik ez az egy. Kapd el Te ANGLEINA-t nálunk, ne hagyd, hogy ez a leírhatatlan unikornis másé legyen!

Méret: 300×230

Elérhetőségünk – kapcsolat

 

X