Angelina sarok ülőgarnitúra
Angelina sarok ülőgarnitúraAngelina sarok ülőgarnitúraAngelina sarok ülőgarnitúraAngelina sarok ülőgarnitúra

Angelina sarok ülőgarnitúra

299900 Ft

Mérete: 300 x 230 cm Relax fejtámlás, ágyazható kivitel, prémium minőség.

Ez az ülőgarnitúra, ránézésre, is mint egy kényelmes hajó amiről egy érzés jut eszembe, ellazulás! Az ülőfelülete kifogástalan keménységű, szövet anyagának érintése lágy és finom. Stílusa gyönyörűen díszített a varrásokkal és az ívelt vonalakkal. Relax fejtámláit igazíthatjuk magunkhoz, így még fokozható a megnyugvás. Ágyazható kivitelben, tökéletes! A készletünkben pár darab erejéig elérhető.

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Relax fejtámlás Angelina sarok ülőgarnitúra, van ami tényleg megismételhetetlen

Oké, tényleg van bárki, akinek erről a névről nem Angelina Jolie jut eszébe? A mi ülőgarnitúránk, Angelina sarok ülőgarnitúra éppoly különleges, éppen olyan unikum, mint a csodálatos szépségű, elképesztő bátorságú hollywoodi színésznő. Egy olyan színész-rendező-producer-modell, aki ugyan viharos magánéletével is a világfigyelem központjában áll évtized óta, ám tehetségét és elképesztő teljesítményét soha sem vonta kétségbe senki. Jolie hat gyereket nevel (most már egyedül), elképesztő alakításaiért a legrangosabb díjakat kapta meg, karitatív tevékenysége példaértékű, és nem mellesleg évtizedek óta nincs párja szépségének.

Az Angelina sarok ülőgarnitúra nevét ugyanez a sokoldalúság adta a bútorvilágban: ágyazható, relax fejtámlái a kényelem magasiskoláját nyújtják, szövete a legkiválóbb minőségű fekete textilbőr lábazat és a grafit-szürke kárpittal tökéletes kombinációja. Ez a bútor éppen annyira alkalmas a szemek elkápráztatására, a csábítás művészetére, mint amennyire az anyai melegség, a magabiztosság ereje és az otthon biztonságának sugárzására. Ez a multifunkciós bútor a Ti otthonotok ékszereként ragyoghat. Van benne vadság, mégis tökéletes báj lengi körbe. Egyszerre kényelmes és praktikus, és egyszerre lenyűgözően egyedi. Ki vágyna másra, mint ANGELINA-ra?

Vidd most haza a saját, egyedi és megismételhetetlen ANGELINA-dat, ebben a kivételes akcióban! Figyelem, ez a lehetőség egyszeri és nem tart sokáig, ha most nem jól döntéesz, aligha tekerheted vissza a médialejátszón, ahogyan Jolie filmjeit! Az Angelina sarok ülőgarnitúra ugyanis ebben a kivételes akcióban a készlet erejéig kapható, ráadásul ezen a kivételes áron. Ez az ajánlat tehát, éppen úgy, ahogyan Angelina Jolie: megismételhetetlen!

Várjuk hívásod, de még inkább – és hidd el, ez fontos – személyes látogatásodat. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, lépj velünk kapcsolatba és minden kérdésedre igyekszünk kielégítő választ adni. Sőt, gyere el hozzánk, örömmel vezetünk körbe bemutatótermünkben, de arra még előre figyelmeztetünk: több száz lélegzetelállító garnitúránk közül is kiemelkedik ez az egy. Kapd el Te ANGLEINA-t nálunk, ne hagyd, hogy ez a leírhatatlan unikornis másé legyen!

Méret: 300×230

Elérhetőségünk – kapcsolat

 

X