Arriba fekete szürke sarokkanapé
Arriba fekete szürke sarokkanapéArriba fekete szürke sarokkanapéArriba fekete szürke sarokkanapéArriba fekete szürke sarokkanapé

Arriba fekete-szürke sarokkanapé ágyazható

159900 Ft

Szürke-fekete színben kapható ez a népszerű zsákszövetből készült sarokkanapé. Ülőfelülete kiváló habszivacsból készült, párnái kényelmesen támasztják meg hátunkat. Ágyneműs résszel is rendelkezik a sarokkanapé, valamint ha szükséges még ággyá is tudjuk alakítani. Ha tetszik a bútor, várjuk szeretettel pomázi üzletünkben! Lejjebb görgetve az oldalon további leírást lát a bútorról!

Leírás

Arriba fekete-szürke sarokkanapé

Bomba áron kapható üzletünkben ez az erős zsákszövetből készült sarokkanapé. Az Arriba sarokkanapé igen népszerű szürke-fekete színvilággal rendelkezik, és egyik népszerű bútorunk. Tartozik hozzá három kisebb párna melyek az ülőrészhez hasonlóan zsákszövetből készültek. Sok olyan vásárlónk van aki az extra strapabírású sarokkanapékat részesíti előnyben, vagy azért mert kisgyermek is van a házban vagy lakásban, vagy pedig egy kis házi kedvenc teszi próbára a bútor tartósságát. Nos örömmel mondhatjuk az Arriba fekete-szürke sarokkanapé minden tekintetben kiállja a próbát.

Az már csak hab a tortán, hogy rendelkezik ágyazható résszel, valamint ágyneműtartóval is.

Hétfőtől-Vasárnapig hívhat minket, segítünk mindenben!

mérete: 235 cm x 165 cm

X