Arriba fekete szürke sarokkanapé
Arriba fekete szürke sarokkanapéArriba fekete szürke sarokkanapéArriba fekete szürke sarokkanapéArriba fekete szürke sarokkanapé

Arriba fekete-szürke sarokkanapé ágyazható

159900 Ft

Szürke-fekete színben kapható ez a népszerű zsákszövetből készült sarokkanapé. Ülőfelülete kiváló habszivacsból készült, párnái kényelmesen támasztják meg hátunkat. Ágyneműs résszel is rendelkezik a sarokkanapé, valamint ha szükséges még ággyá is tudjuk alakítani. Ha tetszik a bútor, várjuk szeretettel pomázi üzletünkben! Lejjebb görgetve az oldalon további leírást lát a bútorról!

Leírás

Arriba fekete-szürke sarokkanapé

Bomba áron kapható üzletünkben ez az erős zsákszövetből készült sarokkanapé. Az Arriba sarokkanapé igen népszerű szürke-fekete színvilággal rendelkezik, és egyik népszerű bútorunk. Tartozik hozzá három kisebb párna melyek az ülőrészhez hasonlóan zsákszövetből készültek. Sok olyan vásárlónk van aki az extra strapabírású sarokkanapékat részesíti előnyben, vagy azért mert kisgyermek is van a házban vagy lakásban, vagy pedig egy kis házi kedvenc teszi próbára a bútor tartósságát. Nos örömmel mondhatjuk az Arriba fekete-szürke sarokkanapé minden tekintetben kiállja a próbát.

Az már csak hab a tortán, hogy rendelkezik ágyazható résszel, valamint ágyneműtartóval is.

Valahogy a klasszikusan retró szó jut eszembe erről a bútorról, lemínősíteni persze nem szeretnénk, hiszen sok funkciós darabról van szó.

Mind amellett, hogy ránézésre is kényelmes, színe abszolút jól illeszkedhet bármilyen berendezéshez, falszínhez, tapéta mintázathoz, az egyszerű alakjáról nem is beszélve.

Legtöbb ember a kanapé választásnál valószínű először arra a kérdéskörre keresi a választ, milyen alakzata legyen? Mekkora? Hova fogjuk állítani? Jobbos vagy balos? Széles vagy inkább keskeny? Praktikai szempontból mire használjuk majd? TV nézős, olvasgatós, gyerekeknek-felnőtteknek a pihenős, esetleg más térben várokozás funkciót tölt e majd be!?Vagy egész egyszerűen csak kitöltünk vele egy szabad teret?A vendégeinknek kell, hogy legyen hol aludni? Tárolás miatt?

Bármelyik kérdésről legyen szó, hiszem, hogy ez kanapé megfelel.

Anyagát tekintve egyértelműen hosszabbtávra ajánlott, nagyon erős zsákszövetből készült, kényelmét a benne rejlő habszivacs fokozza, ezért összetételét nézve egy  biztos és jó választás. Egyszerű és letisztult forma, különösen ajánlott azok számára akik nem szeretnék a fő fókuszt a kanapéjukra irányítani. A párnái kényelmesen támasztják meg hátunkat vagy éppen a fejünket ha relax állapotba kerülnénk. Amennyiben  érkeznének hozzánk vendégek, és kicsit több vörösbor fogyott marasztalhatjuk Őket ,hiszen kényelmesen megágyazható sarokkanapét átalakíthatjuk számukra. Ehhez az opcióhoz még egy tároló részt is kialakítottunk, így nem kell az ágyneműig messzire rohanni.

Összefoglalva kedves olvasók és érdeklődők tiszta szívből ajánlom ezt a bútor darabot, már sok helyen bizonyította  strapabíróságát és maximális sokoldalúságát, kedves vásárlóink visszajelzése alapján szinte tökéletes választásnak bizonyul.

Mondanám egyszerű de nagyszerű! Természetesen párnái magában hordozzák a lehetőséget arra hogy , aki netán némi kreativitást érez magában, többféle színes párnahuzattal változatossá és könnyen tisztán tarthatóvá varázsolja sarokkanapéját. Akár egy szép pléddel vagy takaróval is feldobhatjuk még.

Ami még a háziasszonyoknak fontos lehet, hogy apró lábai alatt könnyedén suhanhat el a porszívó, vagy éppen az illatos vödör felmosófeje.

Színét és jobbos-balos kiviteléről érdeklődjenek üzletünkben vagy telefonon a megadott számon.

Hétfőtől-szombatig hívhat minket, segítünk mindenben!

mérete: 235 cm x 165 cm

X