Akció!
Ágyazható u alakú ülőgarnitúra
yazható u alakú ülőgarnitúraÁgyazható u alakú ülőgarnitúrayazható u alakú ülőgarnitúrayazható u alakú ülőgarnitúra

Astoria u alakú ülőgarnitúra ágyazható

329900 Ft 269900 Ft

Sötétszürke szövetből készült u alakú ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartós kivitelben. Családjával kényelmesen tud pihenni egy ilyen minőségi bútoron. Várjuk érdeklődését szeretettel hétvégén is! Outlet üzletünkben kb. 200 ülőgarnitúra található. Minden bútorból pár darab érkezik, így ha tetszik jöjjön el üzletünkbe!

Leírás

Astoria u alakú ülőgarnitúra,

A választásban készséggel segítenek kollégáink, így forduljon hozzájuk bizalommal, ha segítséget kérne. Az Astoria u alakú ülőgarnitúra egy rendkívül igényes és kifinomult darab. Kényelmes és minőségi ülőgarnitúrákkal várjuk vásárlóinkat, amíg a készlet tart. Outlet áruházunkban nagyon széles a választék. Két szinten általában 180-200 db bútor található. Így nálunk jó eséllyel gyorsan talál ár-érték arányban olyan bútort amit szívesen állítana otthonába.

Sokan választják az u alakú ülőgarnitúrákat olyan családok ahol több a gyerek, vagy nagyobb a létszám, hiszen így mindenkinek jut hely. A szövet igazán tartós minőséggel bír, üzletünkben érdemes minden bútort személyesen kipróbálni ami megtetszett az interneten, hiszen a kényelem fogalma teljesen egyedi. Ami az egyik embernek kényelmes az a másiknak nem és ez fordítva is igaz.

Visszatérve az Astoria u alakú ülőgarnitúrára,

meg kell, hogy említsük van a bútornak egy igazán nagy pozitívuma, nevezetesen, hogy ágyazható funkcióval is rendelkezik. Ez a funkció hamar kihúzható, kezelése egyszerű. Kényelmes szivacsos ülőrésze és az ágyrész is nagyon kényelmes. Ha az Astoria u alakú ülőgarnitúra mellett dönt készüljön fel rá, hogy teljesen megújul a nappalija. Ez valóban egy olyan sziget lesz a nappaliban, ahol nyugodtan fog pihenni, csak helyezze lábait vízszintesbe, és máris nézheti a tv-t. Kényelmes, szivacsos háttámlája íves kialakítású, így ha hátradől a bútoron még hosszú idő után is kényelmes lesz. Sötétszürke színe miatt nagyon sokan keresik ezt az ülőgarnitúrát, mert nagyon könnyen passzol más bútorokhoz.

Outlet áruház vagyunk, így lényeges információ, hogy minden bútorunkból egy-két darab érkezik, fajtánként. Rendelésre egy-két kivételtől eltekintve nincs lehetőség. Ha szimpatizál az Astoria sötétszürke színű u alakú ülőgarnitúrával bátran hívja kollégáinkat, akik tájékoztatják a pontos készletet illetően.

A kiszállításban természetesen tudunk segíteni, Budapesten belül 1-3 napon belül, vidékre 10 napon belül tudjuk vállalni az ülőgarnitúrák kiszállítását!

Várjuk hívását hétfőtől-vasárnapig! Akciós ajánlatunk érvényes a készlet erejéig!

mérete: 225 cm x 325 cm x 160 cm

További U-alakú ülőgarnitúra kínálatunkat itt találja meg.

X