Akció!
Azur sarokgarnitúra
Azur sarokgarnitúra

Azur sarokgarnitúra

259900 Ft 169990 Ft

Nagyon szép és letisztult sarokgarnitúra azúrkék színben. A krómozott lábai kifejezetten ízlésesek és minden tekintetben a tisztaságot és az egyszerűséget tükrözik. A kényelmi kialakítása is nagyon optimális, alátámassza a hátát ülés közben ezzel is fokozva a kényelmet. Érdemes lecsapni erre a bútorra, ha megtetszett, mert minden ülőgarnitúrából típusonként csak pár darabot kapunk a gyártótól.

Kategória:

Leírás

Azur sarokgarnitúra krómozott lábakkal és párnákkal, azúrkék színben.

Az Azur sarokgarnitúra egy nagyon finoman ívelt, gondosan és aprólékosan kidolgozott egyedi darab, mely komoly színvonalról tanúskodik. Szövet anyaga, már ránézésre is arról árulkodik mennyire selymes és kellemes tapintású. Emellett azonban nagyon jó a kopásállósága, így hosszabb távra is tervezhetünk vele. Masszív és erős összetételéből adódóan kiállja a mindennapos használat által okozott dörzsöléseket, megpróbáltatásokat. Ülőfelületének habszivacs tömítése adja meg a tökéletes keménységet, és gondoskodik a testhelyzetünk komfortos kényelméről. Mindezt úgy, hogy akár órákat is elidőzhetünk benne zsibbadás nélkül. Ráadásul az igényesen kidolgozott varrásoknak köszönhetően még időtállóbb és tartása makulátlan. Ülőrészének mélysége is eszerint lett megalkotva, ami annyit jelent bárki számára könnyen kezelhető a leülés és felállás egyaránt. Kiemelten az idősebb korosztálynak lényeges szempont ez.

Háttámla részének felülete határozott támasztéka lehet testünknek. Párnái segítségével növelhetjük saját magunknak ezt az élményt igazítva testünk igényeinkhez. Kartámlái, gyönyörűen kidolgozott felületéhez, varrásaihoz ugyanilyen ívesen és szélesen kapcsolódik. Magától értetődő gyarapodik komfort érzetünk. Az AZUR ülőgarnitúra színének egyedisége és eleganciája méltán különleges. Alig észrevehető csillogása a szövet összetételének köszönhető, mely nagyon kivételessé teszi, ahogy játékosan a fény megcsillan anyagon. Lenyűgöző ötlet volt mellé a ragyogó minőségű anyag mellé még a króm lábak figyelemfelkeltő hatását kihasználni. Frappáns megoldás, extravagáns külsőjéhez még hozzátesz, mégsem durván és tolakodóan teszi ezt.

Támaszkodása abszolút hibátlan és stabil. Az AZUR sarok ülőgarnitúra formájának köszönhetően tényleg szépen illeszkedik egy kellemes félreeső sarokba, ahol csendben és kényelemben élvezhetjük az elvonulás pillanatait.

Ezen kívül a legszebb és legoptimálisabb nappalink közepén, otthonunk központi terén ahol együtt díszeleghet hozzáillő bútortársai mellett, egy világosabb puha szőnyegen, egy szuper ízléses aprócska ám annál csodálatosabb dohányzó asztalka társaságában.

Minden, ami még ezen felül fűszerezheti és díszítheti, valamint igazítja saját selymes világunk varázslatához mindenki saját ízlése dönti el, kívánja e még fokozni, csinosítani, vidámabbá, avagy színesebbé alakítani.

Várunk titeket szeretettel a készlet erejéig bútoráruházunkban, nem érdemes lemaradni róla.

Mérete: 170 x 280 cm

X