Barbara ülőgarnitúra
Barbara ülőgarnitúraBarbara ülőgarnitúraBarbara ülőgarnitúra

Barbara ülőgarnitúra szövet

245900 Ft

Narancs és tört fehér szövettel kapható nálunk az ülőgarnitúra. Tartalmazza a képen látható kanapét és a toldalékot is, ami tetszés szerint mozdítható, ahova szeretnénk állítani. Szivacsos ülőrésze és a párnák is hozzájárulnak az ideális kényelemhez. Vidám színei újjá varázsolják nappaliját, most remek áron kapható üzletünkben ez az egyedi bútor! Több információt lejjebb talál az oldalon a bútorról.

Leírás

Barbara ülőgarnitúra

Igazán minőségi szövetből készült bútor, mely nagyon egyedivé teszi otthonát. Narancs és tört fehér színben elérhető nálunk ez a szép Barbara ülőgarnitúra. Használja ki ezt a lehetőséget, mert nem érkezik mindennap ebből a fajtából. A bútor nagyon kényelmes, mely tartalmazza a kanapét és a toldalékot is, ami tetszés szerint variálható.

Az akciós ár a készlet erejéig érvényes, érdeklődjön munkatársainknál telefonon, a korlátozott darabszám miatt! Elérhetőek vagyunk a hét összes napján telefonon, és személyesen is. Jöjjön be üzletünkbe Pomázra ahol igen nagy a választék, mert közel 200 db bútor közül tud válogatni.

Kollégáink várják érdeklődését hétköznap, és hétvégén is!

mérete: 222 cm x 172 cm

X