Akció!
Barna sarokülő, ágyazható funkkcióval
Barna sarokülő, ágyazható funkkcióvalBarna sarokülő, ágyazható funkkcióvalBarna sarokülő, ágyazható funkkcióval

Barna sarokülő, ágyazható funkkcióval

315900 Ft 180000 Ft

Bútoráruházunk outlet jelleggel működik, így az árukészletünk folyamatosan változik. Áruházunkban a kiválasztott bútort azonnal viheti, szállításában segítséget tudunk nyújtani, ha igényli minimális felár ellenében.

kb 220 db. azonnal szállítható sarokülő garnitúrával várjuk a kedves érdeklő vásárlókat.

További sarokgarnitúrákat itt találhat.

 

Leírás

Ágyazható és ágyneműtartós barna sarokülő ülőgarnitúra.

Nagyon szép és letisztult bútor, irodába, vagy minimalista berendezésű otthonokba kiváló választás.

Krómozott lábainak köszönhetően picit futurisztikus külsőt kölcsönöz a sarokülőnek.

mérete: 260 x 200

Ha irodába keresel kanapét, akkor ez a lehető legjobb választás lesz, de természetesen a nappaliban is szépen mutat. Ágyazható és ágyneműtartós barna sarokülő ülőgarnitúra ez. Gyönyörű és letisztult bútor, amely irodád dísze lesz, de a minimalista berendezésű otthonokba is pompás választás. Egy kanapé kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont a kényelem kell, hogy legyen. A legtöbben azért vesznek kanapét, hogy kényelmesen tudjanak olvasni, filmet, meccset nézni rajta.

Fontos szempont lehet még egy kanapé kiválasztásánál annak az erőssége. Akkor mikor kanapét vásárolunk, több évtizedre vásárolunk és emiatt lényeges, hogy minőségi anyagok felhasználásával legyen az a kanapé megalkotva, amelyet megvásárolunk. Fontos lehet még annak kinézete, hogy illeszkedi e vagy sem a lakás, a nappali illetve az iroda hangulatához, hiszen egy jól kiválasztott kanapé a lakás dísze is lehet. abban biztos lehetsz, hogy e darabbal nem fogsz mellé időtálló darab, hiszen minőségi német alapanyagokból lett létrehozva és a kényelem is fontos szempont volt a német gyártóknál mikor e kanapét megalkották.

Krómozott lábainak köszönhetően picit futurisztikus külsőt kölcsönöz a sarokülőnek, s ez még eredetibbé teszi, szinte biztos lehetsz abban, hogy egyetlen ismerősöd otthonában sem fogod megtalálni ugyanezt a kanapét. Nem foglal sok helyet, mérete: 260 x 200. A szinglik kedvence lehet, hiszen amellett, hogy jól mutat még aludni is lehet rajta, ágyazható funkcióval rendelkezik, így ha egy vagy két plusz alvóhelyre lenne szükség ezt bátran be lehet vetni, kényelmesen elférnek rajta a vendégek.

Bútoráruházunk outlet jelleggel működik.

Az árukészletünk folyamatosan változik, emiatt érdeklődj személyesen vagy telefonon a készleteinkről. Áruházunkban a kiválasztott bútort azonnal el is tudod vinni, szállításában segítséget tudunk nyújtani, ha szeretnéd minimális felár ellenében. Nagyjából 220 db. azonnal szállítható sarokülő garnitúrával várjuk a kedves érdeklő vásárlókat. Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk ülőgarnitúra értékesítés terén, tudjuk mik azok a kis apró részletek amin sok múlik. Annak, aki szeretni minőségi kanapét kapni a pénzéért nálunk a helye!

itt talál meg minket ITT

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X