Akció!
Barna zsákszövet ülőgarnitúra C.sz: 170707
Barna zsákszövet ülőgarnitúra C.sz: 170707Barna zsákszövet ülőgarnitúra C.sz: 170707Barna zsákszövet ülőgarnitúra C.sz: 170707Barna zsákszövet ülőgarnitúra C.sz: 170707Barna zsákszövet ülőgarnitúra C.sz: 170707

Barna zsákszövet ülőgarnitúra C.sz: 170707

245900 Ft 169900 Ft

Barna zsákszövet ülőgarnitúra

Leírás

Barna zsákszövet ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben.

Nagyon szépen kidolgozott ülőbútor, ami valóban kényelmet nyújt az otthonában az egész családnak.

Szertettel várjuk a kedves vásárlókat bútoráruházunkban, ahol valóban nagyon sok különböző azonnal szállítható ülőbútor közül választhat. Kárpitos bútorok hatalmas választékkal áll rendelkezésükre és ami nagyon fontos várakozási idő nélkül. Nálunk minden bútor azonnal szállítható, de ne feledje a készlet nálunk is véges, így érdemes hamar megvásárolni a kiszemelt bútort.

Ha fontos számodra, hogy a kanapé, amit vásárolni készülsz, ne csak kényelmes legyen, de annak esztétikája is kifogástalan legyen, akkor a legjobb helyen jársz. Ízlésesebbnél ízlésesebb darabokat találsz itt, amelyek ára is elérhető. Ez a képeken is látható barna zsákszövet ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben érkezik meg hozzád.

Rendkívül praktikus, hiszen nem csak egy egyszerű kanapé, de még ágyazható is, így ha netán vendégeid érkeznének és nincs hol aludniuk, ez pompás alternatíva lesz. Persze ha szeretnéd akár minden nap nyugovóra térhetsz ezen a remek kanapén, mely nagyon szépen kidolgozott ülőbútor, ami valóban kényelmet nyújt az otthonodban az egész családnak. A családod minden tagja elfér majd rajta, és ami a legjobb egymás szemébe is tudtok nézni a beszélgetések során. Sokan keresnek kanét, de nem tudják, hogy miként döntsék el megfelel e az adott darab az elvárásaiknak. A legfontosabb szempontok közt ott kell legyen a kényelem és a minőség akkor mikor kanapét vásárolsz.

Természetesen nagyon fontos szempont lehet sokaknak az is, hogy illeszkedjen a lakás hangulatába és ne üssön el attól.

Felmerül a kérdés, hogy kényelmes és szép, de vajon illeszkedik e majd a nappali hangulatához? Nos, ez a kanapé a modern és letisztult lakások ékes dísze lehet, de a klasszikus hagyományos lakásokban is maximálisan megállja a helyét. Színének köszönhetően nem kell átfesteni a nappalit, jól mutat, minden színnel passzol. Szertettel várjuk a kedves vásárlókat bútoráruházunkban, ahol valóban nagyon sok különböző azonnal szállítható ülőbútor közül választhat.

Fontos megjegyezni, hogy kárpitos bútorok hatalmas választékkal áll rendelkezésükre, és ami nagyon fontos várakozási idő nélkül.

Nálunk minden bútor azonnal szállítható, de ne felejtsd a készlet nálunk is véges, így érdemes hamar megvásárolni a kiszemelt bútort. Szakképzett kollégáink mindenben a segítségedre lesz, bármilyen kérdésre tudják a megfelelő választ! Ha még több kanapét szeretnél megtekinteni, tedd meg weboldalunkat böngészve, hiszen itt megtalálod az összes nálunk található darabot, jó időtöltést kívánunk!

Szakképzett kollégáink mindenben a segítségükre lesz!

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

További ülőgarnitúrák itt találhatóak még

elérhetőségünk

X