sarokkanapé
Belfort sarokkanapéBelfort sarokkanapéBelfort sarokkanapéBelfort sarokkanapé

Belfort sarokkanapé

289900 Ft

Jobbos állású sarokkanapé ágyazható funkcióval szerelve. Nagyon kényelmes és impozáns darab. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket. Az akciós ár a készlet erejéig érvényes, így érdemes érdeklődni a készletről személyesen, vagy telefonon.

Kategória:

Leírás

Belfort sarokkanapé, egy bevehető erőd

XIV. Lajos talán bevehetetlen erődnek szánta, de ez a Belfort sarokkanapé a Te otthonod védőbástyájaként egy olyan tökéletes kényelmet nyújtó kényelemközpont lesz. Amelyről mindig is álmodoztál! A BELFORT külleme lenyűgöző: a legnemesebb acél és a grafit színeinek keveredése, egy olyan speciális, könnyen tisztítható szövettel, amelyet csak az igazán különleges, valódi luxusbútorokhoz használnak. Az úgynevezett merlose szövettel történt kárpitozás valóban császári pompát kölcsönöz az egyébként egyszer, letisztult formáknak.

Képzeld csak el, ahogyan a BELFORT franciás vonalait és kényelmét a Te családod tölti meg élettel. A gyerekek kedvükre hancúrozhatnak, akár bunkerként, akár valóban egy császári, bevehetetlen erődként töltik meg képzeletükkel ezt a sarokgarnitúrát, otthonotok vidámparkká változik. Nem kell tartanod a kis várvédők okozta károktól, a BELFORT kárpitozása könnyen tisztíthatóvá és fáradhatatlanul rendezetté varázsolják a mindennapi játék helyszínét.

A Belfort sarokkanapé éppen ilyen fantáziadús élményközpont a felnőttek számára is.

Elég csak egy szombat délutáni baráti összejövetelre gondolni, vagy éppen a vendégsereg hazatérése utáni, a legkisebbek elalvását követő romantikázásra. A BELFORT francia eleganciájához egy jó pohár burgundi vörös bor dukál, ezen a sarokkanapén nem kell visszafognotok magatokat! A vágyak fokozásához ugyanis ez a garnitúra még ágyazható is. Akár francia filmmaratonos – éjszakai mozizásnak sem lesz semmiféle akadálya.

Éld át végre a vágyott élményeket egy olyan otthonban, amelyről mindig is álmodtál!

A Belfort sarokkanapé a tökéletes dizájn, Párizs romantikája és a francia vidék ízeinek és illatainak tökéletes egyvelegeként éppen az, amire szükséged van ehhez. Már csak ezért is csapj le rá rögtön, nehogy más vegye be a család francia erődjét! Lépj most: várjuk a hívásod, de még inkább azt, hogy gyere el hozzánk bemutatótermünkbe! Munkatársaink örömmel válaszolnak felmerülő kérdéseidre, de állnak rendelkezésedre a házhoz szállítás és az otthoni bútorápolás felmerülő kérdéseinek megválaszolásában is! Látogass el hozzánk és győződj meg a saját szemeddel a XIV. Lajos számára is méltán lenyűgöző Belfort sarokkanapé csodáiról!

Méret: 240×215

 

X