Akció!
sarokkanapé
sarokkanapésarokkanapésarokkanapésarokkanapésarokkanapé

Bella sarokkanapé

329990 Ft 239990 Ft

Szuper modern és stílusos kis kanapé. Igazi korszerű különlegessége lesz otthonunknak, ráadásul nem foglal sok helyet. Kellemesen letisztult és egyszerű a formai világa. Tökéletes bútor a mindennapok rohanásában. Ágyazható funkciója még növeli kihasználhatóságát. Lábai stabilitást biztosítanak számunkra. Szövet anyaga látszólag erős, érintésre lágy és puha. Bútoráruházunk megtalálható, le ne maradjanak róla.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Bella sarokkanapé ágyazható funkcióval szerleve.

A Bella sarokkanapé egy nagyon kedves, kellemesen egyszerű letisztult forma. Természetesen ezzel nem minősíteni szeretném bútorunkat, egyszerűen csak érzékeltetni, mennyire tökéletes funkcióit tekintve. Anyaga a legkiválóbb szövet mégis ránézésre durvának tűnhet, majd ha hozzáérünk, érezni fogjuk, hogy tökéletesen finom és kellemes tapintású. Formáját és nagyságát tekintve a Bella sarokkanapé a lehető legalkalmasabb kisebb lakások és nappalik kedves pihenőfészkének. Modern megjelenése miatt közkedvelt is a fiatalabbak körében. Szélessége és mélysége alkalmas és kezelhető az idősebb korosztálynak egyaránt, mert könnyen helyet foglalnak benne és a felállás sem lesz nehéz.

Természetesen a hosszított fekvő részre gondolva lehetőséget kapunk, egy remek elnyújtózkodó pillanatra, amit az ülőfelület keménysége egy álomszerű élménnyé varázsol. Habszivacs tömítésének köszönhetően éppen annyira puha, ami hosszabb távon is tökéletes számunkra. Legyen ez egy jó könyv társasága, vagy a kedvenc filmünk barátaink körében. Minden helyzetben megállja majd a helyét. Kartámlái picit kifelé dőlnek így sokféle helyzetben nem csak a karunk, hanem akár fejtámaszunk is lehet.

Kizárólag csak rajtunk múlik, majd miképpen használjuk ki a Bella sarokkanapé szuper praktikus adottságait.

Lábainak köszönhetően a helyszínre varázsolja a természetesség érzetét számunkra. Tartós falábakon áll, így amennyiben gyerkőcök ugrálnak, felhőtlenül a tetején ne féljünk, attól elmozdul, vagy ne lenne biztos a támaszkodása. Vonalai letisztultak, színe könnyedén illeszkedik környezetéhez. Amennyiben valakinek igénye támadna arra, hogy színesítse remek díszpárnák, a tarkabarka pléd játékosan a segítségünkre lehetnek. A Bella sarokkanapé kialakítása plusz még ágyazható tulajdonsága miatt is talán a fiatalabb nemzedék életébe illeszkedik könnyebben. Ágyazhatósága szuper megoldás egy pályakezdő, gyakran beszélgetős, bulizó estéket kedvelő ifjúaknál. Ágyazását, ha kell félkézzel megoldható, lehetőség egyben a barátok marasztalására. Mivel a fiatalok körében mára már átalakult a szórakozás fogalma, így mikor vásárlóinkban hangosan megfogalmazódnak az igények egy jó társalgásra a Bella sarokkanapé az első amelyiket jószívvel ajánlok. Nagyságából eredendően is közelebb hozza a rajta cseverészőket, ez a közvetlenség még felejthetetlenné teheti közös esténk, közös élményeit.

Méret:  160 x 255

elérhetőségünk – kapcsolat

X