ágyazható sarokülő garnitúra
ágyazható sarokülő garnitúraágyazható sarokülő garnitúraágyazható sarokülő garnitúraágyazható sarokülő garnitúraágyazható sarokülő garnitúra

Belluve ágyazható sarokülő garnitúra

249990 Ft

Modernsége még ágyazhatóságában is megnyilvánul, ami egyszerűvé varázsolja a mindennapokat számunkra. A pomázi bútor outletben most elérhető, jelentkezzenek mihamarabb, mert a készletek végesek.

Kategória:

Leírás

BELLUVE ülőgarnitúra

A Belluve ágyazható sarokülő garnitúrát elnézegetve, tökéletesen elénk tárul egy régi jellegzetes forma, mely a szerepét, méretét és alakját tekintve még mindig nagyszerű. Igen ám, viszont amennyiben közelebbről megvizsgáljuk, már az anyagnál fennakadhatunk. Magas minőségű velúr, mely bár icipicit kényes mégsem kell megijedni tőle, mert érintése puha és kellemes. Az ülőgarnitúrák esetében ez egy nagyon fontos szempont, amikor helyet foglalunk benne milyen az első benyomásunk. Higgyék el már itt az első lépésnél nagyon kellemes élmény lesz. Természetesen ezt még lehet fokozni, mégpedig azzal, ha ráültünk érezni fogjuk a habszivacs tökéletes keménységét és komfortját. A háttámlák dőlés szöge és magassága teljes mértékben kielégítő és kényelmes. A varrások, melyek díszítik a

Belluve ágyazható sarokülő garnitúra háttámla részét, adnak egy jelentős keménységet és tartást még a háttámlának, amitől fokozottan kényelemben lehetünk akár hosszabb időre is. Színe világos és könnyedén illeszthető bármely más színvilághoz, például bútor társaihoz, szőnyegekhez, asztalhoz, szekrények és egyéb kiegészítők mellé. Mind amellett játékosan tudjuk mi is fokozni megjelenését, legyen egy gyönyörű díszpárna picit élénkebb színnel. Számomra egy, puha meleg pléd melynek színe vidám is elég lenne. Ez már tényleg saját személyiségünkre és ízlésünkre van bízva. A Belluve ágyazható sarokülő garnitúra ülőgarnitúrát volt alkalmam többféle otthonban látni, ezért biztosan tudom mindenhol könnyen idomul környezetéhez.

Egyik otthon egy idősebb házaspáré volt, ahol jelentős hangsúlyt kapott a klasszikus formavilág.

Az otthon dísze bolt ez az ülőgarnitúra.

Mellesleg szélessége és mélysége az idősebb korosztálynak kifogástalan, mert rugalmasan leülnek és felállnak belőle.

Na de! A másik egy nagy és elegáns ház volt, óriási terekkel, ahol a Belluve ágyazható sarokülő garnitúra volt a nappali ékszere. Körbe véve színes és értékes bútorokkal, emléktárgyakkal szinte, mint egy kis békesziget úgy működött a múzeum közepén. Nagyszerű élmény volt benne ülve kényelemből szemlélődni.

Méret: 200 X 245

elérhetőségünk, címünk itt található

X