Akció!
szövet u alakú ülőgarnitúra, szürke színben
u alakú ülőgarnitúra szürke színbenu alakú ülőgarnitúra szürke színbenu alakú ülőgarnitúra szürke színbenu alakú ülőgarnitúra szürke színbenszövet u alakú ülőgarnitúra, szürke színben

Bergino u alakú ülőgarnitúra

249900 Ft 179900 Ft

Szürke kellemes tapintású szövetből készült u alakú ülőgarnitúra. Szivacsos ülőrésze, és kényelmes háttámlája biztosítja kényelmünket hosszútávon! Króm lábai nagyon stabilan tartják a bútort. A képen látható kispárnák is  a bútorhoz tartoznak! Elér minket a hét minden napján! További leírást lejjebb talál a bútorról! mérete: 180 cm x 365 cm x 205 cm

Leírás

Bergino u alakú ülőgarnitúra,

Kényelmes és minőségi bútorokkal várjuk vásárlóinkat! Egyik minőségi garnitúránk a Bergino u alakú ülőgarnitúra. Ez a kiváló u alakú ülőgarnitúra német import bútor. Szürke szövetből készült, első tapintáskor is érződik, hogy jó minőségű anyagok kerültek ebbe a kiváló bútorba.

Amennyiben eldöntötte, hogy nappaliját egy szuper méretekkel rendelkező u alakú ülőgarnitúrával szeretné megújítani, akkor a Berginot szeretni fogja az egész család, de a vendégek is! Egy u alakú ülőgarnitúránál általában fontos szempont, hogy megfelelő legyen a mérete, hiszen jellemzően többen tervezik majd használni. Nos bátran állíthatjuk, hogy rendkívül jó tervezésű ez a bútor ilyen tekintetben is. A gyártók minőségi habszivacsot használtak nemcsak az ülőrésznél, hanem a háttámlánál is. A háttámlák ideálisan támasztják hátunkat még egy hosszú film után is üdén kelhetünk fel a Bergino u alakú ülőgarnitúrából.

Ezeket a szövet u alakú bútorokat választják gyermekes családosok éppúgy, mint olyan fiatal párok, ahol a nappali mérete megengedi, hogy egy ilyen minőségi bútor tovább javítsa a nappali képét. Szürke színvilága nagyon ideális, mert nem túlzottan hivalkodó, de mégis érződik rajta a minőség. Valamint az sem elhanyagolható szempont, hogy viszonylag egyszerű egyéb színekkel társítani.

Fontos információ, hogy áruházunk outlet jelleggel működik, ezért rengeteg ( kb 200) megtekinthető ülő bútort talál itt az üzletben ha eljön hozzánk. Viszont érdemes mihamarabb eljönni vagy hívhat telefonon is minket, mert mindenből pár darab érkezik egy szállítmánnyal és a legjobb ár-érték aránnyal rendelkező bútorokat hamar megvásárolják! Sokszor van az, hogy telefonon érdeklődik valaki hogy látott egy bútort, aztán a személyes vásárlás során meglátnak egy még jobbat. Kollégáink segítenek mindenben a bútorokkal kapcsolatosan, akár személyesen az üzletben, vagy telefonon.

A kiszállításban országosan tudunk segíteni, ezt a vásárlás során tudja egyeztetni a munkatársainkkal. A szállítási idő általában 2-10 nap között szokott lenni átlagos esetben. Elér bennünket hétvégén is, hiszen nyitva vagyunk mindennap!

Várjuk érdeklődését!

mérete: 180 cm x 365 cm x 205 cm

 

Amennyiben megnézné további ülőgarnitúra kínálatunkat kattintson a bordó linkre.

X