Akció!
Big Loop ZG1606 barna zsákszövet ülőgarnitúra
Big Loop ZG1606 barna zsákszövet ülőgarnitúraBig Loop ZG1606 barna zsákszövet ülőgarnitúra

Big Loop ZG1606 barna zsákszövet ülőgarnitúra

329500 Ft 189900 Ft

Szövetből készült u alakú ülőgarnitúra. Kényelmesen elférhet az egész család egy ilyen kiváló méretű bútoron. Óriási választékkal várjuk üzletünkben!

Leírás

Barna színű, zsákszövet, rugós ülőfelülettel kárpitozott U-alakú ülőgarnitúra.

Nagyon kényelmes és hát ez egy igazi nagy hodály…

Óriási u-formájú ülőgarnitúra

Barna U-alakú ülőgarnitúra

mérete: 180 x 362 x 200 cm

Nem ágyazható kivitel.

Amikor először megláttam ezt az U alakú ülőgarnitúrát elállt a lélegzetem. Soha nem hittem volna, hogy egy lakásba való bútor lehet ekkora. Hiszen ez hatalmas! Mégis, amikor jobban végig gondoltam, rájöttem, hogy annyira mégsem nagy. Hiszen rengeteg vendégséget tartunk otthon: munka utáni beszélgetéseket a kollégákkal, családi összejöveteleket hétvégente, esti társasozást a barátokkal, ráadásul a feleségemmel mindketten sok gyerkőcöt szeretnénk (akik bizony sok helyet tudnak foglalni egy idő után). Ezekhez a programokhoz pedig nagy hely kell, hogy mindenki kényelmesen le tudjon ülni. Eddig sokan a konyhából behozott székeken feszengtek, vagy a földön foglaltak helyet, amikor a lábuk már nem bírta az ácsorgást. Végre mindenki egy bútoron elférne kényelmesen és a társasjátékot is jól körül tudnánk ülni.

A szögletes kialakítás és a barnas-zürke szín pedig igazán modern megjelenést kölcsönözne a nappalinknak. A zsákszövet pedig az egyik legtartósabb szövettípus, így ha megszületik az első gyermekünk, vagy a macskánk birtokba veszi az ülőgarnitúrát, nem kell azon aggódnunk, hogy az első pillanatban tönkremegy.

Ha Te is hasonlóan társasági ember vagy, ne habozz, válaszd ezt az ülőgarnitúrát, és biztos, hogy nem fogsz csalódni!

További ülőgarnitúra itt található

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

További u alakú ülőgarnitúrákat itt talál

X