Fekete textilbőr sarokkanapé
Fekete textilbőr sarokkanapéFekete textilbőr sarokkanapéFekete textilbőr sarokkanapéFekete textilbőr sarokkanapé

Black Dock sarokkanapé

209900 Ft

Jó minőségű textilbőr sarokkanapé fekete színben. Jobbos kialakításban kapható a bútor, tartós króm lábakkal. Relax állítható fejtámláival nagyon kényelmesen tud pihenni. Hétvégén is elér bennünket! További leírást lejjebb talál a bútorról!

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Black Dock sarokkanapé, mérete: 280 cm x 225 cm

Outlet áruházunkban ülő bútorok széles választékával várunk mindenkit. Üzletünkben megtalálhatóak a hagyományos színek mellett egyedi árnyalatú bútorok is. A legtöbb esetben mindegyik bútortípusból fajtánként pár darabot kapunk. emiatt tudunk átlag feletti választékkal szolgálni. Üzletünkben két szinten 180-200 azonnal elvihető bútor található. Egyik minőségi darabunk a Black Dock sarokkanapé, mely kiváló minőségű német textilbőrből készült.

Fekete színe miatt sokan választják ezt a modellt akár irodába, vagy éppen egy lakás nappalijába. Ha belépünk egy kiválóan berendezett nappaliba akkor a szemünk azonnal megakad egy ilyen szép, és minőségi sarokkanapén. Stílusában teljesen meghatározza a nappali képét, színe miatt szinte minden egyéb bútorhoz maximálisan passzol. Sokan érdeklődnek a kedves vásárlók közül a tartósságát illetően ezeknek a bútoroknak, nos bátran állíthatjuk hogy normál napi használat mellett kiválóan helytáll, hiszen a készítők sok évre tervezték ezeket a bútorokat. Lábai króm lábak, amik nagyfokú stabilitást adnak a sarokkanapénak.

Lássuk a kényelmi funkcióit! Rendelkezik relax több fokozatban állítható fejtámlákkal, valamint a képen látható módon az egyik oldaltámla is állítható. Az ülőrész kiváló minőségű német habszivacsból készült. Képzelje el mennyire jó érzés ha hazaér fáradtan a munkából és a relax támlákat beállítva belemélyed kedvenc könyvébe vagy magazinjába, esetleg csak a telefonját böngészi. Biztos lehet abban, hogy barátai is elismerik választását, és a család is elégedett lesz a Black Dock sarokkanapéval!

Amennyiben megtetszett a bútor, várjuk szeretettel pomázi üzletünkben, ahol természetesen minden készleten lévő bútor kipróbálható. Kollégáink segítenek mindenben, ha kérdése merülne fel bármivel kapcsolatban. A kiszállítás nálunk az egész országban megoldható. Ebben tapasztalt szállító kollégáink nagy segítségünkre vannak. Budapest vagy Budapest környéki cím esetében általában 2-4 nap az átlagos kiszállítási idő, vidéki cím esetében 10 napon belüli kiszállítást tudunk általában vállalni.

Honlapunkat igyekszünk a lehetőségeinkhez mérten gyakran frissíteni. Akcióink a készlet erejéig tartanak, személyesen és telefonon is tud érdeklődni nálunk a bútorokról! Hétvégén is elérhetőek vagyunk!

További sarokgarnitúra kínálatunkat itt találja meg.

X